| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cleopatre - la derniere reine d'Egypte (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cleopatre - la derniere reine d'Egypte (2009)Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 12:59 |
|
Cleopatre - la derniere reine d'Egypte (2009) ![]() Režiser: Kamel Ouali Stihovi: Lionel Florence, Patrice Guirao, Agnes Hampartzoumian. Muzika: Fabien Dubos, Davide Esposito, Souad Massi, Laure Milan, Benoit Poher, Vegastar, Yvan Cassar Koreografija : Kamel Ouali Dekor : Bernard Arnould Kostimi : Dominique Borg Producenti : Jean-Claude Camus, Jackie Lombard Sofia Essaïdi : Cléopâtre Florian Étienne : Marc Antoine Christopher Stills : Jules César Mehdi Kerkouche : Ptolémée frère de Cléopâtre Dominique Magloire : Charmion Amélie Piovoso : Octavie Mickaël Trodoux : Octave / Pothin / Ciceron Ivan Pavlak : Brutus / Doublure de Marc Antoine et Jules César Fanny Fourquez : Doublure de Cléopâtre et Octavie Florence François : Doublure de Charmion Kalil Alaoua : Doublure de Ptolémée Francuski mjuzikl 'Cleopatre - la derniere reine d'Egypte' donosi nam priču o posljednjoj kraljici Egipta, Cleopatri VII koja je zavela Cezara. Premijera mjuzikla je bila 29 siječnja 2009 g. u 'Palais des Sports' u Parizu, a poslije 7 maja jepočela turneja po Francuskoj, Švicarskoj i Belgiji. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |