| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Clarkson: Duel (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Clarkson: Duel (2009)Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2014 u 13:58 |
|
Clarkson: Duel (2009) ![]() IMDb Režija: Brian Klein, Phil Churchward Scenarij: Jeremy Clarkson Žanr: Dokumentarni, Sport Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 78 min Jeremy Clarkson ... Himself - Presenter Ben Collins ... Himself (as The Stig) Vicki Butler-Henderson ... Herself Anthony Davidson ... Himself Matt Dawson ... Himself Ronan Keating ... Himself Tiff Needell ... Himself Kate Silverton ... Herself Tom Varndell ... Himself Još jedan od dokumentaraca Džeremi Klarksona o automobilima, njihovim tehničkim rešenjima i izdržljivosti. Njihova sposobnost se ogleda u duelima u raznim tehničkim izazovima na različitim svetskim destinacijama. Koji automobil najviše dimi dok ide postrance, Lambordžini Murcialago SW ili Vauxhall VXR8 Bathurst S? Šta je najbolje u driftingu, Jaguar XKR, Lotus Evora, Audi R8 V10 Ili BMW M3? Ovo je samo mali deo izazova koji možete videti u ovom skupom i ekscentričnom dokumentarcu. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |