Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Christiane F. - Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo (1981)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Christiane F. - Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo (1981)

Christiane F.: Wir Kinder vom Bahnhof Zoo

Christiane F.: Wir Kinder vom Bahnhof Zoo (1981)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Christiane F. - Mi djeca s Kolodvora Zoo

Godina:

1981

Žanr:

biografski, drama

Trajanje:

138 min

Režija:

Uli Edel

Scenarij:

Uli Edel
, Christiane Felscherinow
, Kai Hermann
, Horst Rieck
, Herman Weigel

Glavne uloge:

David Bowie
  >  David Bowie
Eberhard Auriga
  >  Alter Fixer
Natja Brunckhorst
  >  Christiane
Lothar Chamski
  >  Rolf
Uwe Diderich
  >  Klaus
Jan Georg Effler
  >  Bernd
Ellen Esser
  >  Kessis Mutter
Andreas Fuhrmann
  >  Atze
Thomas Haustein
  >  Detlev
Lutz Hemmerling
  >  Bienenstich
Daniela Jaeger
  >  Kessi
Bernhard Janson
  >  Milan
Jens Kuphal
  >  Axel
Christiane Lechle
  >  Christianes Mutter
Christiane Reichelt
  >  Babsi
Kerstin Richter
  >  Stella
Peggy Bussieck
  >  Puppi
Rainer Woelk
  >  Leiche (as Rainer Wölk)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bojan969 View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojan969 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Christiane F. - Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo (1981)
    Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2013 u 21:44
Christiane F. (1981)
Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo (originalni naslov)

Žanr: Biografska drama
Trajanje: 138 min
Država: Zapadna Nemačka
Jezik: Nemački

Režija: Uli Edel
Scenario: Uli Edel po knjizi Kai Hermann

Uloge:

Eberhard Auriga ... Alter Fixer
Natja Brunckhorst ... Christiane
Peggy Bussieck ... Puppi
Lothar Chamski ... Rolf
Thomas Haustein ... Detlev

Christiane (N. Brunckhorst) je trinaestogodišnja djevojka koja živi s majkom i sestrom 
u jednome od betonskih nebodera berlinske četvrti Gropiusstadt.
To je kvart u kojem uglavnom žive ljudi s ozbiljnim socijalnim problemima, 
a ni Christianina obiteljska priča nije sretna - nedavno ih je napustio otac nasilnik. 
Nemajući moralnu obiteljsku potporu, ona se počinje družiti s mladima iz škole 
koji svi konzumiraju alkohol i lake droge te izlaze u obližnju popularnu diskoteku. 
Tamo upoznaje mladića Detleva (T. Haustein) s kojim se odmah zbliži. 
On, također ne skrivajući svoje osjećaje prema njoj, uvodi je u svoje društvo u kojemu 
su svi ovisnici o heroinu. 
Malo pomalo i Christiane će postati dio tog svijeta...

Ekranizacija istoimene knjige koja je po objavljivanju 1979. godine dostigla kultni status kojeg ima još i danas. 
Radi se o kronici maloljetne Berlinčanke koja je s nepunih četrnaest godina postala ovisnica najprije o lakšim drogama, 
a potom i o heroinu, a zatim se odala prostituciji. 

Ispričavši svoj slučaj dvojici novinara, on je objavljen kao roman iznimno zornoga prikaza berlinskog narkomanskog miljea.

Soundtrack je potpisao David Bowie, koji se i pojavljuje u maloj ulozi.  izvor: filmski.net

Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 00:42
Odlican BluRay Remastered izasao 👍 Ovakav klasik to i zasluzuje!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 11:39
Naravno da zaslužuje. Mada ja sam čitao knjigu `Mi djeca s kolodvora Zoo` (Vera Christiane Felscherinow, mada ima i knjiga koja je nastavak Christiane F. – Mein zweites Leben ili Moj drugi život na kojoj je radila novinarka Sonja Vukovic), gledao i pozorišnu predstavu i film. Ne znam valja li ova nova serija We Children from Bahnhof Zoo. Tako da možete i pročitati knjigu i gledati film.

Ažurirao AlexDeLarge - 19.Travanj/Apr.2022 u 11:44
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 11:41
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 11:57
Da često slušam ovu pesmu sa scenama iz filma, u prethodnom ima scena sa Babsi kad joj je donela parče torte i kad jede u kadi. Mada čitao sam i od Hjuberta Selbija-`Rekvijem za snove` ( naravno gledao i film od Darren Aronofsky-og), mada nisu za poredjenje, ali ne znam koja mi je bolja. Tamo mi je Clint Mansell npr. pokidao sa Lux Aeterna.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 12:03
Seriju sam poceo i stao posle prve epizode , nije mi se svidela .
Ako sam dobro skapirao tvorci serije pokusavaju da originalnu pricu spoje sa danasnjim popularnim teen serijama (od Britanske Skins do novije Euphoria).
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 12:07
Rekvijem za snove je na tu temu pokidao , porediti ih je ne potrebno. Svaki je za sebe filmcina.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 12:17
Originalno postovano od strane Freak37 Freak37 piše:

Seriju sam poceo i stao posle prve epizode , nije mi se svidela .
Ako sam dobro skapirao tvorci serije pokusavaju da originalnu pricu spoje sa danasnjim popularnim teen serijama (od Britanske Skins do novije Euphoria).

Pretpostavio sam da je tako nesto u pitanju, pa nisam hteo da gledam, delimo isto misljenje po tom pitanju, hvala. I Euphoria je adaptacija izraelske serije Oforia Euphoria

Ažurirao AlexDeLarge - 19.Travanj/Apr.2022 u 12:35
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 12:20
Originalno postovano od strane Freak37 Freak37 piše:

Rekvijem za snove je na tu temu pokidao , porediti ih je ne potrebno. Svaki je za sebe filmcina.

Da, rekoh da nisu za poredjenje ni knjige ni filmovi, ali ne bih mogao da kazem koji mi se više svideo.
Na vrh
Freak37 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Freak37 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2022 u 12:26
Da me neko pogresno ne protumaci , seriju Euphoria gledam i ok mi je , ali nikako mi se ne svidja ta zamisao da snime seriju "Wir Kinder Vom Bahnhof Zoo" ali sa danasnjim problemima klinaca. Nekako mi je to skrnavnjenje filma.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.