| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chikamatsu monogatari Aka A Story from Chikamatsu (1954) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chikamatsu monogatari Aka A Story from Chikamatsu (1954)Objavljeno: 29.Studeni/Nov.2013 u 19:33 |
|
Chikamatsu monogatari (1954) * A Story from Chikamatsu * ![]() IMDb Režija: Kenji Mizoguchi Scenarij: Matsutarô Kawaguchi, prema drami Monzaemona Chikamatsua Žanr: Drama, Romansa Jezik: Japanski Država: Japan Kazuo Hasegawa ... Mohei Kyôko Kagawa ... Osan Eitarô Shindô ... Ishun Eitarô Ozawa ... Sukeemon Yôko Minamida ... Otama Haruo Tanaka ... Gifuya Dôki Chieko Naniwa ... Okô Ichirô Sugai ... Gembei Tatsuya Ishiguro ... Isan Hiroshi Mizuno ... Kuroki Hisao Toake ... Morinokoji Film 'Chikamatsu monogatari' režisera Mizoguchija je adaptacija tragične ljubavne priče iz 17-og stoljeća autora Monzaemona Chikamatsua. U želji da pomogne svojoj siromašnoj obitelji, Osan se uda za bogatog dvorsko tiskara Ishuna. Kada muž odbije pomoći njenom bratu koji je u dugovima, Mohei, radnik u tiskari koji je potajno zaljubljen u Osan, odluči da joj pomogne. Nakon što Ishun posumnja da su ljubavnici, oni pobjegnu i tek tada joj Mohei izjavi ljubav. 'Chikamatsu monogatari' je u anketi časopisa Kinema Jumpo izabran je na peto mjesto liste najboljih japanskih filmova godine. N A G R A D E: 1955: Blue Ribbon Awards Kenji Mizoguchi, dobitnik nagrade za najboljeg režisera 1955: Cannes Film Festival Kenji Mizoguchi, nominacija nagrade za najboljeg režisera Prevod je uploudao chordy TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |