| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chest imeyu!.. Aka I Have The Honor! (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chest imeyu!.. Aka I Have The Honor! (2004)Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 17:26 |
|
Chest imeyu!.. (2004) * I Have The Honor! * ![]() IMDb Režija: Viktor Buturlin Scenarij: Ilya Avramenko Žanr: Ratni Jezik: Ruski Država: Rusija Trajanje: 1 sezona / 4 epizode / 208 min Aleksandr Lazarev, Jr. ... Capt. Sergey Chislov Andrei Frolov ... Senior Lt. Lyova Pankiewicz Yuriy Tsurilo ... Col. Primakov Pavel Badyrov ... Warrant Officer Kvazimodo Evgeniya Kryukova ... Anna Sergeyevna Aleksandr Blok ... Major Samohvalov Serija govori o istinitom događaju koji se odigrao krajem februara 2000. g. u Čečeniji. Vojnici 6. čete 104. padobranskog puka iz Pskova ušli su u boj sa višestruko brojnijim čečenskim teroristima. Padobranci su ispunili svoj zadatak po cenu svojih života i nisu dopustili teroristima da se probiju iz obruča. U teškim bitkama je umrlo 84 ruskih vojnika i samo je 6 padobranaca preživjelo. Ruski oficir Sergey Chislov je komandovao vojnicima kojih su skoro svi imali samo 19 godina. Prevod je uradio: PanchoVilla TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |