| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chernye Volki Aka Black Wolves (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
kumek
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: Chernye Volki Aka Black Wolves (2011)Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2016 u 15:49 |
|
Chernye volki ака Black Wolves (2011)
Ruski naslov: Черные волки Mini serija - 8 epizoda ![]() IMDB КиноПоиск Kriminalistička drama 1954. bivši inspektor u Jaroslavlju, Pavel Hromov, pre osam godina optužen za krađu dragulja princeze Galicine, vraća se iz zatvora u svoj rodni grad, odlučan da sazna ko od njegovih kolega mu je smestio. Ali kod kuće Hromova čeka novi udarac. Član okrutne bande "Crni vukovi", pre treće pljačke u nizu, ubija Pavelovu sestru Lizu. Njihova majka ne uspeva da izdrži šok i umire. Pored svega, Pavel saznaje da se njegova verenica Vera u međuvremenu udala i da ima sina od 6 godina. Analitičar Odeljenja za borbu protiv kriminala Skuratov Garoza predlaže Hromovu da zajedno pronađu bandu. Ali Pavel odlučuje da deluju samostalno... Scenario i režija: Dmitrij Konstantinov U glavnim ulogama: Sergej Bezrukov, Aleksandar Koršunov, Darija Moroz, Vladimir Jomatov, Vladimir Kapustin, Aleksandar Golubev, Aljona Hmeljnickaja, Dmitrij Muhamedejev, Anataolij Kot Prevod: kumek TITLOVI Ažurirao kumek - 02.Prosinac/Dec.2016 u 17:17 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2016 u 00:35 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |