| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Charlie:The Life and Art of Charles Chaplin (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Charlie:The Life and Art of Charles Chaplin (2003)Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2013 u 01:37 |
|
Charlie: The Life and Art of Charles Chaplin (2003) ![]() IMDb Režija: Richard Schickel Scenarij: Richard Schickel Žanr: Dokumentarni, Biografski Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 132 min Charles Chaplin ... Himself (archive footage) Bill Irwin ... Himself - Actor / Mime Artist Norman Lloyd ... Himself - Chaplin Friend / Actor David Thomson ... Himself - Film Historian Jeffrey Vance ... Himself - Chaplin Biographer Andrew Sarris ... Himself - Film Critic and Historian Robert Downey Jr. ... Himself - Actor / Star of 'Chaplin David Robinson ... Himself - Chaplin Biographer Jeanine Basinger ... Herself - Film Historian Woody Allen ... Himself - Director / Writer / Actor Johnny Depp ... Himself - Actor Michael Chaplin ... Himself - Son of Charles Chaplin Geraldine Chaplin ... Herself - Daughter of Charles Chaplin Richard Attenborough ... Himself - Director of 'Chaplin' Sydney Pollack ... Narrator Iako je prošlo skoro 90 godina od kratkih filmskih komedija sa popularnim filmskim likom melanholičnog skitnice Charlia Chaplina, i njegovih ostalih filmova kao što su Moderna vremena', 'The Kid', 'Svjetla velegrada', 'Moderna vremena', 'Veliki diktator', 'Svjetla pozornice', itd, legendarni glumac Charlie Chaplin još uvek uživa poštovanje i divljenje širom sveta. Režiser i producent Richard Schickel, inače filmski kritičar časopisa 'Time', uz odlomke mnogih Chaplinovih filmova u ovom filmu razgovara sa nizom svjetski cijenjenih filmskih umjetnika kao što su Martin Scorsese, Miloš Forman, Sir Richard Attenborough, Woody Allen, Robert Downey, Johnny Depp, Marcel Marceau o životu i djelu Charlesa Chaplina. Prevod je uradio cudak_31177 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |