Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Charlie St. Cloud (2010)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Charlie St. Cloud (2010)

Charlie St. Cloud

Charlie St. Cloud (2010)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2010

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija

Trajanje:

99 min

Režija:

Burr Steers

Scenarij:

Lewis Colick
, Craig Pearce
, Ben Sherwood

Glavne uloge:

Kim Basinger
  >  Claire St. Cloud
Ray Liotta
  >  Florio Ferrente
Donal Logue
  >  Tink Weatherbee
Adrian Hough
  >  Ben Carroll
Jill Teed
  >  Grace Carroll
Desiree Zurowski
  >  Carla Ferrente
Augustus Prew
  >  Alistair Woolley
Valerie Tian
  >  Girl in Toy Store
Zac Efron
  >  Charlie St. Cloud
Amanda Crew
  >  Tess Carroll
Dave Franco
  >  Sully
Matt Ward
  >  Connors
Charlie Tahan
  >  Sam St. Cloud
Jesse Wheeler
  >  Green
Miles Chalmers
  >  Latham

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Charlie St. Cloud (2010)
    Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 12:36

Naslov originala: Charlie St. Cloud

Žanr: drama, fantastika, romansa

Uloge: Zac Efron, Charlie Tahan, Amanda Crew

Režija: Burr Steers

Scenario: Craig Pearce, Lewis Colick

Producent/i: Michael Fottrell, Marc Platt

Trajanje: 99'

Godina izdanja: 2010.

Zemlja: SAD, Kanada

Linkovi:

Imdb
Službena stranica

Opis:

Nakon bratove smrti, mladom Charlieju (Zac Efron) se drastično mijenja život, a počinje i viđati duh svog brata. Može li zaživjeti ljubav prema curi iz škole Tess?

Charlie St. Cloud je mladić koji u životu ima gotovo sve – od voljene majke Claire pa do malog brata. Uglavnom je zadovoljan svojim životom i ima stipendiju za fakultet koja će ga odvesti puno dalje od malog gradića u kojem živi. Međutim, nakon nesreće koju doživi i u kojoj njegov brat pogiba, on započinje potpuno novi život jer svijet počne gledati na jedinstven način.  

Ubrzo se u gradić potpuno neočekivano vraća Charlijeva školska kolegica Tess i Charlie će biti prisiljen birati između ljubavi prema njoj i obećanja koje je dao svom malom bratu koji mu se počeo priviđati kao duh…

Kritičari su istakli da je ovo još jedan film koji na krivi način pokušava spojiti romantiku i zagrobni život, a film se opisuje kao spoj 'Šaptačice duhovima' i 'Dawson's Creeka'.

'Charlie St. Cloud', trailer.

Ažurirao outside - 27.Listopad/Oct.2010 u 12:38
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 22:08
Nije baš nešto... Nakon što se otkrio najbitniji detalj negdje pola sata prije kraja jedva sam čekao da završi... Meni se nije nešto svidio... Confused

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 22:21
Moram pogledati pa vidjeti da li se slažem sa tobom ili ne...po traileru mi je film izgledao super, nadam se da se neću složiti sa tobomLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 22:24
LOL
Gledaj pa prosudi, no meni nije sjeo... Tongue

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2010 u 22:31
Slažem se lega sa tobom, film je preslab...Jako spor i dosadan, očekivao sam puno od ovog filma, ali on me razočarao...Toliko mi je bio dosadan da ga nisam uspio ni do kraja odgledati, jednostavno sam ga na pola filma izgasio...Nije mi ga se više dalo gledati....Neuvjerljivo, slabo i nije mi se nimalo svidio....ocjena filma 4/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.