| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Charlie St. Cloud (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Charlie St. Cloud (2010)Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 12:36 |
|
Naslov originala: Charlie St. Cloud Žanr: drama, fantastika, romansa Uloge: Zac Efron, Charlie Tahan, Amanda Crew Režija: Burr Steers Scenario: Craig Pearce, Lewis Colick Producent/i: Michael Fottrell, Marc Platt Trajanje: 99' Godina izdanja: 2010. Zemlja: SAD, Kanada Linkovi: Imdb Službena stranica Opis: Nakon bratove smrti, mladom Charlieju (Zac Efron) se drastično mijenja život, a počinje i viđati duh svog brata. Može li zaživjeti ljubav prema curi iz škole Tess? Charlie St. Cloud je mladić koji u životu ima gotovo sve – od voljene majke Claire pa do malog brata. Uglavnom je zadovoljan svojim životom i ima stipendiju za fakultet koja će ga odvesti puno dalje od malog gradića u kojem živi. Međutim, nakon nesreće koju doživi i u kojoj njegov brat pogiba, on započinje potpuno novi život jer svijet počne gledati na jedinstven način. Ubrzo se u gradić potpuno neočekivano vraća Charlijeva školska kolegica Tess i Charlie će biti prisiljen birati između ljubavi prema njoj i obećanja koje je dao svom malom bratu koji mu se počeo priviđati kao duh… Kritičari su istakli da je ovo još jedan film koji na krivi način pokušava spojiti romantiku i zagrobni život, a film se opisuje kao spoj 'Šaptačice duhovima' i 'Dawson's Creeka'.'Charlie St. Cloud', trailer. Ažurirao outside - 27.Listopad/Oct.2010 u 12:38 |
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 22:08 |
|
Nije baš nešto... Nakon što se otkrio najbitniji detalj negdje pola sata prije kraja jedva sam čekao da završi... Meni se nije nešto svidio...
|
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 22:21 |
|
Moram pogledati pa vidjeti da li se slažem sa tobom ili ne...po traileru mi je film izgledao super, nadam se da se neću složiti sa tobom
|
|
![]() |
|
nebojsa66
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Ludi Milojko Pridružen: 08.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Avernum Status: Offline Points: 19362 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2010 u 22:24 |
![]() Gledaj pa prosudi, no meni nije sjeo... ![]() |
|
|
Nisam lud, mater me testirala! |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2010 u 22:31 |
|
Slažem se lega sa tobom, film je preslab...Jako spor i dosadan, očekivao sam puno od ovog filma, ali on me razočarao...Toliko mi je bio dosadan da ga nisam uspio ni do kraja odgledati, jednostavno sam ga na pola filma izgasio...Nije mi ga se više dalo gledati....Neuvjerljivo, slabo i nije mi se nimalo svidio....ocjena filma 4/10
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |