| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Charlie Chan's Secret (1936) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Charlie Chan's Secret (1936)Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 13:46 |
|
Charlie Chan's Secret (1936) ![]() IMDb Režija: Gordon Wiles Scenarij: Robert Ellis, Helen Logan Žanr: Komedija, Krimi, Horor, Misterij, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 72 min Warner Oland ... Charlie Chan Rosina Lawrence ... Alice Lowell Charles Quigley ... Dick Williams Henrietta Crosman ... Henrietta Lowell Edward Trevor ... Fred Gage Astrid Allwyn ... Janice Gage Herbert Mundin ... Baxter Jonathan Hale ... Warren T. Phelps Egon Brecher ... Ulrich Detektiv Charlie Chan rješava tajanstvenu smrt Allena Colbya, nasljednika velikog obiteljskog bogatstva za kojeg se predpostavlja da je nastradao na prekooceanskom brodu koji je potnuo u blizini Honolulua. Charlie sumnja u to i zbog istrage ode u San Francisko gdje pronađe nestalog Colbyja, no uskoro ga neko ubije. Prevod je uradio: crvenikec TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |