| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chamane Aka Shaman (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chamane Aka Shaman (1996)Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2016 u 00:28 |
|
Chamane Aka Shaman (1996) ![]() Režija: Bartabas Scenarij: Jean-Louis Gouraud Žanr: Avantura Jezik: Ruski Država: Francuska, Rusija Trajanje: 100 min Spartak Fedotov ... Anatoly, the shaman Igor Gotesman ... Dimitri, the violinist Igor Gotsmanov ... Dimitry Urbani violonista Dimitri želi pobjeći iz sibirskog radnog logora, a pri tome mu pomaže Anatoly, tajanstveni pripadnik azijskog plemena. Kada se krdo jakuatskih konja pojave u blizini, odšunjaju se i pobjegnu sa dva konja. Bježeći prostranstvima sibirske divljine, Anatoly je smrtno ranjen i prije smrti daje Dimitriju amajliju koja će ga štititi, te tako postane njegov duhovni čuvar. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2017 u 16:07 |
|
Super film radjen u francusko-ruskoj produkciji.I takodje veoma interesantan jer glavni lik bezi iz gulaga U Sibiru i cilj mu je da se vrati u Moskvu ali sto je blizi ''urbanijoj'' sredini sve mu se manje dopada.A u filmu mozete videti i zanimljivosti poput kako zive jakustska plemena i verovanja njihovih shamana
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |