| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ce N'est Pas Un Film De Cow-Boys Aka It's Not A Cowboy Movie (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ce N'est Pas Un Film De Cow-Boys Aka It's Not A Cowboy Movie (2012)Objavljeno: 22.Svibanj/May.2013 u 04:07 |
|
Ce N'est Pas Un Film De Cow-Boys (2012) * It's Not A Cowboy Movie * ![]() IMDb Režija: Benjamin Parent Scenarij: Benjamin Parent, Joris Morio Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 11 min Leila Choukri ... Vanessa Damien Gomes Garance Marillier ... Nadia Finnegan Oldfield ... Vincent Malivai Yakou ... Moussa Kad je prvi puta gledao film Planina Brokeback na TV-u, Vincent je ostao šokiran. U WC-u svoje osnovne škole razgovara o filmu sa svojim razrednim prijateljem Moussom. U isto vrijeme, u ženskom WC-u, Jessica govori prijateljici Nadiji o tome koliko ju je film dirnuo. Pritom bombardira prijateljicu pitanjima o njezinom ocu koji je gay. Prevod je uradio mita53 TITL Izvor:inter.okr. Ažurirao Kneginja - 22.Svibanj/May.2013 u 04:08 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |