| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cautiva Aka Captive (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cautiva Aka Captive (2003)Objavljeno: 21.Kolovoz/Aug.2013 u 18:50 |
|
Cautiva (2004) * Captive * ![]() IMDb Režija: Gaston Biraben Scenarij: Gaston Biraben Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Argentina Trajanje:115 min Bárbara Lombardo ... Cristina Quadri / Sofía Lombardi Susana Campos ... Elisa Dominich Hugo Arana ... Juez Barrenechea Osvaldo Santoro ... Pablo Quadri Noemí Frenkel ... Licenciada Bernstein Lidia Catalano ... Martha Mercedes Funes ... Angélica Silvia Baylé ... Adela de Quadri Luis Gianneo ... Doctor Gómez Margara Alonso ... Hermana Teresa Roxana Berco ... Ana Marcela Ferradás ... Profesora Lucrecia Petaneastogodišnja Cristina Quadri (Barbara Lombardo) je pametna i lijepa, pohađa katoličku školu u Buenos Airesu i model je savršenog studenta. Cristina živi miran život sa svojim obitelji sve dok joj jednog dana ne kažu da je ona u stvari Sofía Lombardi, kći mladih arhitekata, političkih aktivista koji su nestali u 70-im. zbog kritiziranja političkog režima. Cristina kreće na putovanje kako bi pronašla svoj pravi identitet te uskoro otkriva okrutnu stvarnost argentinske nedavne prošlosti koja je odnjela na desetke tisuća života u zemlji 'prljavog rata'. Blistav redateljski prvjenac čija se radnja događa 1994 u Argentini, ali seže do početka 80-ih kada je tisuće političkih disidenata 'nestalo' bez traga. 'Cautiva' je trijezan i ljutiti pokušaj da se uhvati u koštac sa strahotama argentinske politike, to je film o posljedicama političke i psihološke represije. N A G R A D E: 2003: Havana Film Festival: Gaston Biraben, dobitnik nagrade OCIC 2003: San Sebastián International Film Festival Gaston Biraben, dobitnik nagrade 'Horizons' 2004: Toulouse Latin America Film Festival Gaston Biraben, dobitnik nagrade FIPRESCI 2006: Argentinean Film Critics Association Awards: José Luis Castineira de Dios, dobitnik nagrade za najbolju muziku Hugo Arana, dobitnik nagrade za najbolju sporednu mušku ulogu Pet nominacija Prevod je uradio kvrle TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |