| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Castle in the Desert aka Charlie Chan in Castle in the Desert (1942) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Castle in the Desert aka Charlie Chan in Castle in the Desert (1942)Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 23:04 |
|
Castle in the Desert (1942) * Charlie Chan in Castle in the Desert * ![]() IMDb Režija: Harry Lachman Scenarij: John Larkin, Earl Derr Biggers Žanr: Komedija, Krimi, Misterij, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 62 min Sidney Toler ... Charlie Chan Arleen Whelan ... Brenda Hartford Richard Derr ... Carl Detheridge Douglass Dumbrille ... Manderley Henry Daniell ... Watson King Edmund MacDonald ... Walter Hartford Victor Sen Yung ... Jimmy Chan Lenita Lane ... Lucy Manderley Ethel Griffies ... Madame Saturnia Milton Parsons ... Fletcher Ekscentrični povjesničar Paul Manderley i njegova supruga, potomka obitelji Borgia, žive u izoliranom dvorcu nalik vili u pustinji Mojave. Kada njihov gost iznenada oboli, Charlie Chan je pozvan da istraži navodno trovanje. Prevod je uradio crvenikec TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |