| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Carne de neón aka Neon Flesh (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Carne de neón aka Neon Flesh (2010)Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2012 u 06:34 |
|
Carne de neón (2010) * Neon Flesh * ![]() http://www.imdb.com/title/tt1259570/ Režija: Paco Cabezas Scenarij: Paco Cabezas Žanr: Komedija Država: Španija, Francuska, Švedska, Argentina Jezik: Španski Trajanje: 109 min Mario Casas ... Ricky Vicente Romero ... Angelito Luciano Cáceres ... El Nino Macarena Gómez ... La Canija Dámaso Conde ... La Infantita Vanessa Oliveira Darío Grandinetti ... Chino Blanca Suárez ... Verónica Antonio de la Torre ... Santos Ángela Molina ... Pura Hsin-Lan Chang ... Kim María Zamarbide ... Irina David Morissel ... Bebé Mobila Muxtor Ortuno ... Bebé Mobila Andrea Carballo ... Nadia Ricky je cijeli život prepušten ulici, druži se sa sumljivim ljudima i njegova mama je upravo izašla iz zatvora gdje je bila zbog prostitucije. Zato odluči otvoriti noćni klub 'Hiroshima' čiji šef će biti njegova majka jer misli da će se tada ona prestati prostituirati. Iako sve izgleda da će uspjeti u tome Ricky mora riješiti puno prepreka da dođe do cilja. U tome će mu pomoći jedan lopov, jedan razbijač i jedan transvestit. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |