| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Camelot (1967) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Camelot (1967)Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2013 u 22:14 |
|
Camelot (1967) ![]() IMDb Režija: Joshua Logan Scenarij: Alan Jay Lerner, prema igri 'Camelot', i knjizi T.H. Whitea 'The Once and Future King' Žanr: Avantura, Komedija, Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 179 min Richard Harris ... King Arthur Vanessa Redgrave ... Guenevere Franco Nero ... Lancelot Du Lac David Hemmings ... Mordred Lionel Jeffries ... King Pellinore Laurence Naismith ... Merlyn Pierre Olaf ... Dap Estelle Winwood ... Lady Clarinda Gary Marshal ... Sir Lionel Anthony Rogers ... Sir Dinadan Peter Bromilow ... Sir Sagramore Sue Casey ... Lady Sybil Gary Marsh ... Tom of Warwick Nicolas Beauvy ... King Arthur as a Boy U ovoj raskošnoj filmskoj adaptaciji Broadwejskog mjuzikla u kojem su briljirali glumci Richard Burton, Julie Andrews, i Robert Goulet, a koji je baziran na romanu 'The Once and Future King' autora T.H. Whitea, režiser Joshua Logan vodi nas kroz legendu o kralju Arturu (Richard Harris) i ljubavnom trokutu između njega, Guenevere (Vanessa Redgrave), i Sir Lancelota (Franco Nero). N A G R A D E: 1968: Academy Awards, USA John Truscott: dobitnik nagrade Oscar za najbolju kostimografiju John Truscott, Edward Carrere, John Brown, dobitnici nagrade Oscar za najbolju scenografiju Alfred Newman, Ken Darby, dobitnici nagrade Oscar za najbolju muziku 1968: Golden Globes, USA Richard Harris: dobitnik za najboljeg glumca u mjuziklu/komediji Frederick Loewe, Alan Jay Lerner: dobitnici nagrade za najbolju najoriginalniju pjesmu Nominacija za najbolji film u kategoriji mjuzikl/komedija Vanessa Redgrave: nominacija za najbolju glumicu u mjuziklu/komediji Franco Nero: nominacija za najobećavajućeg novog glumca 1968: Kansas City Film Critics Circle Awards Vanessa Redgrave: dobitnica nagrade KCFCC za najbolju glumicu 1968: Writers Guild of America, USA Alan Jay Lerner: dobitnik nagrade WGA za najbolji napisani američki mjuzikl Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2013 u 03:49 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2013 u 19:10 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |