Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Call Me Crazy: A Five Film (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Call Me Crazy: A Five Film (2013)

Call Me Crazy: A Five Film

Call Me Crazy: A Five Film (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2013

Žanr:

drama

Trajanje:

85 min

Režija:

Ashley Judd
, Laura Dern
, Bonnie Hunt
, Bryce Dallas Howard
, Sharon Maguire

Scenarij:

Stephen Godchaux
, Howard J. Morris
, Jan Oxenberg
, Erin Cressida Wilson
, Deirdre O'Connor

Glavne uloge:

Melanie Griffith
  >  Kristin
Lea Thompson
  >  Julia
Ernie Hudson
  >  Percy
Jean Smart
  >  Claire
Sarah Hyland
  >  Grace
Melissa Leo
  >  Robin
Jason Ritter
  >  Bruce
Mitch Rouse
  >  Eddie
Brittany Snow
  >  Lucy
Octavia Spencer
  >  Dr. Nance
Sofia Vassilieva
  >  Allison
Chelsea Handler
  >  Alex
Ken Baumann
  >  Luke
Jennifer Hudson
  >  Maggie
Melissa Farman
  >  Izzy

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vvesko View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vvesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Call Me Crazy: A Five Film (2013)
    Objavljeno: 11.Kolovoz/Aug.2016 u 13:48

Call Me Crazy: A Five Film (2013)
Živeti s Ludilom: Pet Priča (2013)

Režija: Laura Dern, Bryce Dallas Howard, Bonnie Hunt, Ashley Judd, Sharon Maguire
Scenarij: Deirdre O'Connor, Jan Oxenberg, Howard J. Morris, Stephen Godchaux, Erin Cressida Wilson
Žanr: Drama
Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: 85 minuta

Uloge:
Jennifer Hudson, Sarah Hyland, Melissa Leo, Brittany Snow, Sofia Vassilieva, Melanie Griffith... 

Kroz pet kratkih filmova nazvanih po glavnim likovima – Lucy, Grace, Allison, Eddie i Maggie – snažni odnosi izgrađeni na nadi i pobedi daju nov uvid u borbu voljene osobe s mentalnom bolešću. „Lucy“ prati naslovni lik, studentkinju prava koja oboli od strašne bolesti šizofrenije i završi u instituciji gdje uz podršku novoga prijatelja te uz lekove i psihoterapeuta započne put ne samo prema ozdravljenju nego i obećavajućoj budućnosti. „Grace“ istražuje bipolarni poremećaj kroz iskustva tinejdžerke čija je majka bipolarna. „Allison“ isprepleće komediju i porodičnu dramu u priči o ozdravljenju kad se najstarija kći Lucy vrati kući s lečenja i pokvari Allisonino predstavljanje novoga momka njihovim roditeljima. „Eddie“ zadire u svet depresije kroz oči žene jednoga komičara koja pokušava shvatiti kako njen popularni muž Eddie može biti tako povučen u sebe i shrvan tugom. U filmu „Maggie“ ratna veteranka vraća se kući iz rata sinu i ocu, ali život joj razori nastup posttraumatskog stresnog poremećaja. Kroz sve to pomaže joj njen advokat Lucy.
izvor:hbo

Ažurirao Vvesko - 11.Kolovoz/Aug.2016 u 13:49

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.