| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
César (1936) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: César (1936)Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2014 u 22:03 |
|
César (1936) ![]() ![]() Režija: Marcel Pagnol Scenarij: Marcel Pagnol Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 168 min Uloge: Raimu ... César Ollivier Pierre Fresnay ... Marius Ollivier Fernand Charpin ... Honoré Panisse Orane Demazis ... Fanny Paul Dullac ... Félix Escartefigue César je francuski crno-bijeli film snimljen 1936. sa slikovitim karakterima, živim pučkim govorom te dojmljivim ugođajem u režiji Marcela Pagnola. Predstavlja nastavak filmova Marius (1929) i Fanny (1931), odnosno završni dio tzv. Marsejske trilogije. Za razliku od prethodna dva, napravljen je po originalnom scenariju umjesto po Pagnolovom kazališnom predlošku. Radnja je smještena u marsejski lučki bar čiji vlasnik César Ollivier mladom studentu Césariotu otkriva da mu je djed, odnosno da je njegov pravi otac njegov sin Marius. Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2014 u 22:27 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2014 u 22:17 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |