| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Byeon-ho-in Aka The Attorney (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Byeon-ho-in Aka The Attorney (2013)Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2014 u 23:49 |
|
The Attorney (2013) "Byeon-ho-in" (originalni naslov) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 127 min Država: J. Koreja Jezik: Korejski Režija: Woo-seok Yang Scenario: Yoon Hyeon-ho, Woo-seok Yang Uloge: Yeong-ae Kim ... Choi Soon-ae Do Won Kwak ... Cha Dong-yeong Dal-su Oh ... Park Dong-ho Kang-ho Song ... Song Woo-seok Film inspirisan stvarnim događajem iz 1981. - "slučajem Burim". Za vreme autoritativnog režima Chun Doo-hwana, 22 studenta, profesora i službenika je uhapšeno pod lažnom optužbom da su simpatizeri Severne Koreje. Roh Moo-hyun, uspešni advokat, specijalizovan za poreze, formirao je pravni tim kako bi branio uhapšene. Nakon slučaja, Roh je postao uticajan advokat za zaštitu ljudskih prava tokom 1980.-tih, kasnije je ušao u politiku i postao deveti predsednik Južne Koreje... Prevod uradila Deiji Ažurirao bojan969 - 20.Listopad/Oct.2014 u 20:27 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Listopad/Oct.2014 u 19:45 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |