| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Buenos Aires 100 kilómetros Aka Buenos Aires 100 Km (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Buenos Aires 100 kilómetros Aka Buenos Aires 100 Km (2004)Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2014 u 00:32 |
|
Buenos Aires 100 kilómetros Aka Buenos Aires 100 Km (2004) ![]() IMDb Režija: Pablo José Meza Scenarij: Pablo José Meza Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Argentina, Francuska, Španija Trajanje: 93 min Juan Ignacio Perez Roca ... Esteban Emiliano Fernández ... Alejo Alan Ardel ... Guido Hernan Wainstein ... Matias Juan Pablo Bazzini ... Damian Sandra Ballesteros ... Raquel Rolly Serrano ... Oscar Daniel Valenzuela ... Horacio Adriana Aizemberg ... Doña Anita Noemí Frenkel ... Nora Film 'Buenos Aires 100 kilómetros', argentinski 'Stand By Me', dirljiva je priča o petorici prijatelja trinaestogodišnjaka iz djetinjstva; Guidu, Damianu, Matiasu, Aleju, i Estebanu koji žive u malom gradiću u kojem nema mnogo toga za ponuditi, uživajući u ljetu, ubrzo shvate da život nije samo vožnja biciklom, nogomet i igra. Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 12:56 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 17:19 |
|
Hvala Gaco ![]() ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |