| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Boys Town (1938) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Boys Town (1938)Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2014 u 16:32 |
|
Boys Town (1938) ![]() IMDb Režija: Norman Taurog Scenarij: John Meehan, Dore Schary Žanr: Biografija, Drama Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 96 min Spencer Tracy ... Father Flanagan Mickey Rooney ... Whitey Marsh Henry Hull ... Dave Morris Leslie Fenton ... Dan Farrow Gene Reynolds ... Tony Ponessa Edward Norris ... Joe Marsh Addison Richards ... The Judge Minor Watson ... The Bishop Jonathan Hale ... John Hargraves Bobs Watson ... Pee Wee Otac Flanagan, nakon što je čuo životnu priču nepopravljivog kriminalca, odlučio je izgraditi 'Boys Town', mjesto na kojem bi utočište našli svi dječaci bez roditelja. Jedan od najproblematičnijih među njima je Whitey Marsh, sitni kriminalac koji živi po divljim zakonima ulice. Film je snimljen prema istinitoj priči o životu i djelu Oca Flanagana, svećeniku koji je ustanovio dom za promlematičnu omladinu i promjenio živote mnogih ljudi. NAGRADE: 1939: Academy Awards, USA Spencer Tracy, dobitnik nagrade Oscar za najbolju mušku ulogu. Eleanore Griffin, Dore Schary; dobitnici nagrade Oscar za najbolju priču. Norman Taurog, nominacija nagrade Oscar za najbolju režiju. John Meehan, Dore Schary; nominacija nagrada Oscar za najbolji scenarij. Prevod je uradio: paid in full TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
ameo02
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 658 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Svibanj/May.2014 u 10:02 |
|
Postavljena i HRVATSKA VERZIJA :)
koja je, usput rečeno, mnogo bolja od srpske.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |