Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Born to Be Blue (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Born to Be Blue (2015)

Born to Be Blue

Born to Be Blue (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2015

Žanr:

biografski, drama, ljubavni, glazba

Trajanje:

97 min

Režija:

Robert Budreau

Scenarij:

Robert Budreau

Glavne uloge:

Ethan Hawke
  >  Chet Baker
Katie Boland
  >  Sarah
Kedar Brown
  >  Miles Davis
Joe Cobden
  >  Actor Dick
Carmen Ejogo
  >  Elaine
Carmen Ejogo
  >  Jane
Janet-Laine Green
  >  Vera Baker
Kevin Hanchard
  >  Dizzy Gillespie
Dan Lett
  >  Danny Friedman
Barbara Mamabolo
  >  Janelle
Stephen McHattie
  >  Chesney Baker Sr.
Tony Nappo
  >  Officer Reid
Tony Nardi
  >  Nicholas
Callum Keith Rennie
  >  Dick Bock
Janine Theriault
  >  Florence
Charles Officer
  >  Bowling Alley Thug

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Vvesko View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vvesko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Born to Be Blue (2015)
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2016 u 21:12

Born to Be Blue (2016)

Režija: Robert Budreau
Scenarij: Robert Budreau
Žanr: Muzička Biografska Drama
Jezik: Engleski
Država: SAD, Kanada, Velika Britanija
Trajanje: 97 minuta

Uloge:
Ethan Hawke, Carmen Ejogo, Callum Keith Rennie, Tony Nappo, Stephen McHattie, Janet-Laine Green… 

Born to be Blue je film o džez trubaču Chet Bakeru, koga glumi odlični Ethan Hawke,  njegovom životu 60-tih godina, glumi u filmu o sebi, zaljubljivanju u glumicu Jane, propasti, prestanku sviranja i na kraju pokušaju oživljavanja karijere.

Ažurirao Vvesko - 17.Srpanj/Jul.2016 u 21:13
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2016 u 00:26

Prevod je najavio drdamjan Clap

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2016 u 22:41

Ovo ce biti uzitak odgledati prisjecajuci se divnih trenutaka s Bakerovom muzikom. Smile

drdamjan hvala za prevod ruza

Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2018 u 05:29

Born to Be Blue je biografski film o Č.Bejkeru. Dotični je bio samouki muzičar koji je dobrano zadužio džez muziku. Uspeo je da se istakne čak i u svetu džeza koji je pun genijalaca, šarlatana, frikova...ukratko ljudi koji odskaču od svoje sredine i likom i delom. Dovoljno je samo videti i čuti, na primer, jednog M.Dejvisa koji izgleda kao vanzemaljac. U takvo društvo je upao belac bez jednog zuba sa usamljene farme na kojoj je iz dosade i dugog vremena uz radio učio da svira trubu. Zubi su važni za muzikante a on je ubrzo ostao i bez ostatka. Film počinje izbijanjem zuba a nastavlja se njegovim odvikavanjem od heroina uz bolove koje mu nanosi veštačko zubalo dok ponovo uči da svira.

Ne bih dalje da davim, napisaću da sam više nego zadovoljan filmom čiji je autor uspeo da spoji javno i privatno Četa Bejkera čiji život liči na fikciju nekog dramaturga bujne mašte. Dovoljno je znati da je dotični skončao tako što je nadrogiran kao zmaj skočio kroz prozor stana u Amsterdamu. Deo života koji film obrađuje nije tako buran, više izgleda kao predah između uzimanja droge bez koga džezeri izgleda ne mogu.
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2018 u 08:32
Svaka čast Četu Bejkeru i njegovoj muzici, kao i glumačkoj ekipi, ali ovaj film je ili obradio deo Bejkerovog života koji je dosta nezanimljiv ili je jednostavno tako urađen film. S obzirom na buran život možda najboljeg belog džez trubača, nije mi baš jasno zašto se film bavi baš ovim, verovatno najmonotonijim delom. U svakom slučaju, moja očekivanja da ću odgledati nešto poput Istvudovog Bird, o Čarliju Parkeru, su prilično izneverena.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.