| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Boris sans Béatrice Aka Boris Without Béatrice (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Boris sans Béatrice Aka Boris Without Béatrice (2016)Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2017 u 18:38 |
|
Boris sans Béatrice (2016) Aka Boris Without Béatrice ![]() Režija: Denis Côté Scenarij: Denis Côté Žanr: Drama Jezik: Francuski, Engleski, Ruski Država: Kanada Trajanje: 93 min James Hyndman ... Boris Malinovsky Simone-Élise Girard ... Beatrice Malinovsky Denis Lavant ... l'Inconnu Isolda Dychauk ... Klara Dounia Sichov ... Helga Laetitia Isambert-Denis ... Justine Malinovsky Louise Laprade ... Pauline Malinovsky Bruce La Bruce ... Premier ministre Borisova žena Beatrice, ministrica u kanadskoj vladi, ostane prikovana za krevet zbog teške depresije, a Boris pronalazi utjehu sa njenon ruskom njegovateljicom. Kada stigne tajanstveno pismo od l’Inconnua, Boris se suočava sa stvarima o kojima ne želi razmišljati. Prevod je uradio: ivannis |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |