| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Boku to tsuma no 1778 no monogatari Aka 1778 Stories Of Me And My Wife (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Boku to tsuma no 1778 no monogatari Aka 1778 Stories Of Me And My Wife (2011)Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2015 u 02:01 |
|
Boku to tsuma no 1778 no monogatari Aka 1778 Stories Of Me And My Wife (2011) ![]() ![]() Režija: Mamoru Hoshi Scenarij: Taku Mayumura Žanr: Drama Jezik: Japanski Država: Japan Trajanje: 139 min Uloge: Michiko Kichise Tsuyoshi Kusanagi ... Sakutaro Makimura Yûko Takeuchi ... Setsuko Makimura Shôsuke Tanihara Ren Ôsugi Pisac naučne fantastike Sakutaro i Setsuko, radnica u banci, upoznaju i zaljube se tijekom ljetnog odmora u ljetnom kampu brucoša. Od tada su nerazdvojni i uskoro vezu krunišu brakom. Jednog dana Setsuko zaboli stomak i uskoro joj dijagnosticiraju rak debelog crijeva. Sakutaro ozbiljno shvati savjet doktora da smijeh pomaže imunološkom sistemu i počne svaki dan pisati priče za svoju ženu. Iako su predviđanja bila da će Setsuko živjeti samo godinu dana, Sakutaro je uspio napisati čak 1778 kratkih priča za nju. Prevod je uradio: Kunshin ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |