Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BLURAY i HDTV titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BLURAY i HDTV titlovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576>
Korisnik
Poruka
lpz27 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lpz27 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 09:32
jel postoji šansa da me netko uputi di mogu nabaviti gore naveden prijevod
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2010 u 12:43
Originalno postovano od strane lpz27 lpz27 piše:

jel postoji šansa da me netko uputi di mogu nabaviti gore naveden prijevod
http://en.titlovi.com/subtitles/subtitles.aspx?subtitle=Thin Red Line&language=
+
Uputstva i programi za sinhronizaciju prevoda sa filmom
Na vrh
makimakimaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makimakimaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 09:03
jel netko možda namjestio titlove za SEINFELD HDTV ripove?

ja nikako ne uspijevam, kao da je svaki titl koji skinem "duži" za oko 2 minute, ništa ne pomaže ni namještanje FPS-a ni određivanje prve i zadnje izgovorene rečenice, ništa
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 13:07
Originalno postovano od strane makimakimaki makimakimaki piše:

jel netko možda namjestio titlove za SEINFELD HDTV ripove?

ja nikako ne uspijevam, kao da je svaki titl koji skinem "duži" za oko 2 minute, ništa ne pomaže ni namještanje FPS-a ni određivanje prve i zadnje izgovorene rečenice, ništa
ako odgovaraju za dvdrip verziju, skini si dvdrip i manje mukeWink
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makimakimaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 20:45
ma mogu i to, ali kad sam već odlučio pogledati sve epizode od prve do zadnje bilo bi puno bolje da u hd kvaliteti gledam, ima li netko da zna to namjestit za te hdtv ripove? ja bi mu poslao titlove?

meni nikako nije jasno zašto su otprilike minutu i pol duži titlovi koje sam našao na netu od trajanja hdtv epizode... mislim nema valjda na dvdovima reklama pa da je zbog toga, i i sigurno nije jer već nakon par minuta počne kasniti prijevod, i namjestim fps filma na 23.976 jer su ripovi u tom fpsu, i onda mijenjam fps titla jedan po jedan i niti jedan ne odgovara, prva rečenica ne kasni više od sekunde, namjestim je i ručno nakon toga i opet, stvarno mi nije jasno
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2010 u 21:07
cek ti si skinuo seriju seinfeld u 720p HD ili hdtv od 350mb? Ako si skinuo ove obicne hdtv ripove od 350, a titlovi odgovaraju za Dvdrip, onda bolje si skini dvdrip, bolja slika, nema logo tv stanice na ekranu, nema najave za sledecu/trenutnu seriju kao na hdtv ripove(350mb) i td. Ali ako si skinuo 720p HD, e tu ne bi trebalo da imas muke(ako su titlovi za obicne hdtv), a ako su za dvdrip tesko ces podesiti dvdrip titl za 720p ili uopste za hdtv.

Ja uvek trazim prvo titlove pa tek posle trazim kao lud da bas tu verziju i pronadjem da skinem. Jbs dozivljaj ako podesavas svaki titl za svaku epizodu, pogledaces neki bitni detalj epizode.Big smile
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makimakimaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 05:14
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

cek ti si skinuo seriju seinfeld u 720p HD ili hdtv od 350mb? Ako si skinuo ove obicne hdtv ripove od 350, a titlovi odgovaraju za Dvdrip, onda bolje si skini dvdrip, bolja slika, nema logo tv stanice na ekranu, nema najave za sledecu/trenutnu seriju kao na hdtv ripove(350mb) i td. Ali ako si skinuo 720p HD, e tu ne bi trebalo da imas muke(ako su titlovi za obicne hdtv), a ako su za dvdrip tesko ces podesiti dvdrip titl za 720p ili uopste za hdtv.

Ja uvek trazim prvo titlove pa tek posle trazim kao lud da bas tu verziju i pronadjem da skinem. Jbs dozivljaj ako podesavas svaki titl za svaku epizodu, pogledaces neki bitni detalj epizode.Big smile

skinuo sam u 720p HD, jel ti problem uputit me na hdtv titlove pa da njih probam sredit za ovu moju 720p HD verziju? i jel mi mozes ukratko objasnit zasto se nemoze ustimat dvd na hd prijevod i obrnuto, mislim gdje dolazi do problema? moze biti fps drukciji to znam, ali sto je ostalo problem?

hvala

Ažurirao icemaher - 17.Kolovoz/Aug.2010 u 14:55
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2010 u 14:54
Originalno postovano od strane makimakimaki makimakimaki piše:

Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

skinuo sam u 720p HD, jel ti problem uputit me na hdtv titlove pa da njih probam sredit za ovu moju 720p HD verziju? i jel mi mozes ukratko objasnit zasto se nemoze ustimat dvd na hd prijevod i obrnuto, mislim gdje dolazi do problema? moze biti fps drukciji to znam, ali sto je ostalo problem?

hvala
za titlove proveri ovde na sajtu ili na prijevodi-online.org mozda je cak i neko podesavao za 720p HD. Razlika se javllja jer u dvdripove ide cela epizoda bez prekida reklama, dok u hdtv ima negde reklame, pa to brisu i negde se javi razlika u tajming. Desava se da su nekad 23.976 tajming na hdtv i isto i na dvdrip a da moras OPET podesavati, jbg mukeLOL
Na vrh
krbo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj krbo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Rujan/Sep.2010 u 13:42
UL

Fantastic Planet 1973 720p BluRay x264-TiTANS

btw titl je rađen za francuski audio, engleski ima dosta razlika (da ne bude čuđenja kod onih koji znaju eng, a koriste titl)

Na vrh
Fyrion View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fyrion Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2010 u 15:53
e izvinite na smetnju al ako moze prjevod za

The.Big.Hit.1998.720p.BluRay.AC3.x264.DXVA-SHiRK

fala mnogo

moj mail je

fyrion_forever@hotmail.com

Ažurirao Fyrion - 13.Rujan/Sep.2010 u 15:53
Na vrh
mad_smile View Drop Down
Uploader
Uploader

HD addict

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mad_smile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2010 u 19:38
Originalno postovano od strane Fyrion Fyrion piše:

e izvinite na smetnju al ako moze prjevod za

The.Big.Hit.1998.720p.BluRay.AC3.x264.DXVA-SHiRK

fala mnogo

moj mail je

fyrion_forever@hotmail.com

pa imaš na stranici!!!????
Na vrh
Fyrion View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fyrion Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2010 u 09:41
na stranici ima 2 titla za film The Big Hit ali nijedan se nefaca 
Na vrh
žile View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Zli titlovi.net moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj žile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2010 u 21:54
Ima li tko titlove za Bluray izdanje serije The Pacific?

Ovi HDTV sa sajta ne pašu - nije u pitanju samo tajming jer bi to sam namjestio, imaju nekog teksta viška koliko vidim.

Hvala.

Ažurirao žile - 03.Listopad/Oct.2010 u 21:55
Na vrh
supertovar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj supertovar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2010 u 01:28
Jel ima za : http://www.imdb.com/title/tt1382725/
Al HD neka verzija, ako ima reci koja ili šalji na:
super.atomocipower@gmail.com

Bio bih jako zahvalan, poštovanje
Na vrh
millo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj millo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 22:20
 Dal ima tko titlove za BD verziju filma

Arn: The Knight Templar

vasi sa ovog portala nazalost ne pasu nikako, pogotovo ne tekstom. Ko da se radi o skroz drugom filmu.
Verzija je Arn The Knight Templar | 2007 | 1080p | BluRay | TiTANS

Na vrh
Babusnica View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Babusnica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2010 u 22:40
Na vrh
millo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj millo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2010 u 20:49
Originalno postovano od strane Babusnica Babusnica piše:

http://forum.titlovi.com/sinhronizacija-prevoda-subtitle-workshop_t16063&SID=295zd188fef47e7c7d37ffd71a3cfb4c.html

Hvala an opasci i linku, no nazalost radi se o tome da ovdje postavljeni titlovi bas i nemaju neke veze sa samim filmom koji sam ja skinuo.
Kako? Pa recimo da u prijevodu postoje linije teksta koje se u filmu uopce ne izgovaraju, dok se one koje bi trebale biti prevedene, ne pojavljuju zato sto ih uopce nema.
Ili se u samom filmu radi o nekoj novijoj redataljskoj ili nekoj extend. verziji, ili je riper izbacivao neke scene (sto cisto sumnjam).

Nebi naravno isto tako htio da navucem gnijev svih vas koji se mucite sa prijevodima, a mi koji ih trebamo samo ih skinemo bez imalo muke.
Moram reci da nisam novi u ustimavanju titlova (pa cini mi se da sam poceo jos tamo daleke 2000-te), pa mi nije neki problem i to raditi (sjecam se da sam jednom davno ustimavao neki titl doslovno liniju po liniju).

u svakom slucaju hvala na trudu svima koji nam te iste prijevode radite i dijelite ih sa nama.

Pozdrav
Na vrh
superhikk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superhikk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 22:05
Pozdrav!
Novi sam i neznam dali sam na pravom mjestu otvorio temu ako ne nek me administori premjeste.
O čemu se radi,imam originalne engleske titlove za 
The.Name.of.the.Rose i
Twin.Peaks,season 1
blu ray ali nigdje nemogu naći,Hrvatske ili Srpske koji odgovaraju pa vas molim ako netko ima da 
mi ih prosljedi.
Zahvalan do neba!!

Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2010 u 22:18
Originalno postovano od strane superhikk superhikk piše:

Pozdrav!
Novi sam i neznam dali sam na pravom mjestu otvorio temu ako ne nek me administori premjeste.
O čemu se radi,imam originalne engleske titlove za 
The.Name.of.the.Rose i
Twin.Peaks,season 1
blu ray ali nigdje nemogu naći,Hrvatske ili Srpske koji odgovaraju pa vas molim ako netko ima da 
mi ih prosljedi.
Zahvalan do neba!!

ako se niko ne javi iscitaj ovo i sredis prevod za po sata sam  Wink

Na vrh
superhikk View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superhikk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2010 u 17:33
Očito nitko nema,dali mi možeš malo pojasniti kako da prevedem,postoji li koji program ili moram pješke?
Hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7273747576>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.