| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bird People (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Butch Coolidge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 21.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: ZG Status: Offline Points: 563 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bird People (2014)Objavljeno: 17.Listopad/Oct.2014 u 18:30 |
|
Bird People (2014)
![]() ![]() Režiser: Pascale Ferran Scenarij: Guillaume Bréaud, Pascale Ferran Žanr: drama, fantastika, romansa Država: Francuska Jezik: francuski, engleski, japanski Trajanje: 127 min Uloge: Josh Charles ... Gary Newman Ana?s Demoustier ... Audrey Camuzet Roschdy Zem ... Simon Taklyt Vongdara ... Akira Geoffrey Cantor ... Allan U hotelu pored zračne luke na rubu Pariza, inženjer iz Silikonske Doline u kratkom roku odbacuje posao, prekida sa ženom i zabija se u sobu. Uskoro, sudbina će ga povezati s mladom francuskom sobaricom. ![]() |
|
|
<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR] <font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR] <font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR] |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2015 u 23:20 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2020 u 21:20 |
|
Film je u trendu priča o običnim ljudima, sa interesantnim delom vizije mlade Odri o pogledu na ljude iz ptičje pespektive.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |