| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bhutto (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bhutto (2010)Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2014 u 15:27 |
|
Bhutto (2010) ![]() IMDb Režija: Duane Baughman, Johnny O'Hara Scenarij: Johnny O'Hara Žanr: Dokumentarni, Biografski Jezik: Engleski Država: USA, Velika Britanija Trajanje: 111 min Aseefa Bhutto Zardari ... Herself Bakhtawar Bhutto Zardari ... Himself Bilawal Bhutto Zardari ... Himself Asif Ali Zardari ... Himself (as President Asif Ali Zardari) Sanam Bhutto ... Herself (as Sanam 'Sunny' Bhutto) Victoria Schofield ... Herself Mark Siegel ... Himself Tariq Ali ... Himself Steve Coll ... Himself Ahmed Ispahani ... Himself Akbar Ahmed ... Himself Peter Galbraith ... Himself Dokumentarac 'Bhutto' je priča o Benazir Bhutto, prvoj ženi koja je izabrana da predvodi muslimansku naciju. Film istražuje istoriju pakistanske politike, Benazirin odnos sa njenom kontroverznom obitelji, skandale koji su je okruživali, kao i njenu tragičnu smrt. NAGRADE: 2010 - Sundance Film Festival Nominacija nagrade Velikog žirija (Najbolji dokumentarni film) 2010 - Sonoma Valley Film Festival Film je dobitnik Peabody nagrade 2010 - Hot Docs Canadian International Documentary Festival Nominacija nagrade za najbolji internacionalni dokumentarni film Prevod je najavila sempeRFidelis |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
sempeRFidelis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: U vremeplovu Status: Offline Points: 29 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2014 u 15:29 |
|
Da, za otprilike mjesec dana, vjerovatno i manje...
|
|
|
FIAT IVSTITIA PEREAT MVNDVS
|
|
![]() |
|
sempeRFidelis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 17.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: U vremeplovu Status: Offline Points: 29 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 20:06 |
|
Završen je prevod....
|
|
|
FIAT IVSTITIA PEREAT MVNDVS
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2014 u 20:11 |
Ovo je bilo s obzirom na najavu neocekvano iznenadjenje, hvala sempeRFidelis ![]() Titl mozete preuzeti OVDJE Ažurirao Kneginja - 22.Sijecanj/Jan.2014 u 20:11 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |