| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bes Vakit Aka Times And Winds (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bes Vakit Aka Times And Winds (2006)Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2014 u 00:28 |
|
Bes Vakit (2006) * Times And Winds * ![]() IMDb Režija: Reha Erdem Scenarij: Reha Erdem Žanr: Drama Jezik: Turski Država: Turska Trajanje: 111 min Ozen Ozkan ... Omer Ali Bey Kayali ... Yakup Elit Iscan ... Yildiz Bülent Emin Yarar ... Imam Taner Birsel ... Zekeriya Yigit Özsener ... Yusuf Selma Ergeç ... The Teacher Tarik Sönmez ... Shepherd Davut Köksal Engür ... Halil Dayi Tilbe Saran ... Omer's Mother Sevinç Erbulak ... Yakup's Mother Jedan dan u životu troje dvanaestogodišnjaka iz malog turskog sela; Omera koji je sin poštovanog lokalnog imama, ali se prema sinu ponaša toliko loše da ovaj želi očevu smrt, Yakupa koji je zaljubljen u školsku učiteljicu i kada shvati da se sviđa njegovom ocu, također poželi smrt oca, i Yildize koja pokušava održati ravnotežu između školskih i kućnih obaveza i brige o mlađem bratu, dok je majka tretira kao roba. Prevod je uradio: ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2021 u 14:33 |
|
Ok film, mada gledao sam i bolje turske filmove
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |