| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Benvenuti al sud aka Welcome to the South (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Benvenuti al sud aka Welcome to the South (2010)Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2012 u 06:05 |
|
Benvenuti al sud (2010)
* Dobrodošli na jug * http://www.imdb.com/title/tt1529235/ Režija: Luca Miniero
Remake francuske komedije "Bienvenue chez le Ch'tis".
Alberto, službenik pošte u malom gradiću u Brianzi, na nagovor žene
|
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1084 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2018 u 11:48 |
|
Fina,lagana romantična italijanska komedija. Radnja se odigrava u prelepom malom primorskom mestu u Kampanji. Predrasude severa o jugu i nerazumevanje dijalekta je tema ove simpatične komedije, a to bi se moglo uporediti sa tim da npr. Subotičanina pošalješ da živi i radi u Vranju ili Lebanu :).
|
|
![]() |
|
Rakan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 67 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2018 u 10:57 |
|
Prelep neopterećujući film, nalik bajci za odrasle.
Italija onakva kakva je samo u filmovima i za turiste, ali i to je dovoljno da se čovek opusti. Sever Italije predstavljen kroz nervoznog, stresu izloženom poštanskom službeniku, i zabrinutoj službenikovoj ženi. Jug u uobičajenoj Mariji i mamarošu Matiji. Prostim ali toplim ljudima. Kada se isprepletu njihove sudbine, humor je neizbežan, a rasplet ipak očekivan. Ocena: 7 od 10 Nakon velikog uspeha "Dobrodošli na jug", dve godine kasnije snimljen je sa istim junacima i film "Dobrodošli na sever". |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |