| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Belle et Sébastien aka Belle and Sebastian (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Belle et Sébastien aka Belle and Sebastian (2013)Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2014 u 15:16 |
|
Belle et Sébastien (2013) * Belle and Sebastian * ![]() IMDb Režija: Nicolas Vanier Scenarij: Juliette Sales, Fabien Suarez Žanr: Avantura Jezik: Francuski Država: Franuska, Njemačka Trajanje: 104 min Félix Bossuet ... Sébastien Tchéky Karyo ... César Margaux Châtelier ... Angélina Dimitri Storoge ... Docteur Guillaume Andreas Pietschmann ... Lieutenant Peter Urbain Cancelier ... The Mayor Mehdi El Glaoui ... André Paloma Palma ... Esther Karine Adrover ... La mère d'Esther Loïc Varraut ... Le père d'Esther U snježnim Alpama, u mirnom selu za vrijeme Drugog Svjetskog Rata, pratimo priču o susretu Sebastijana sa divljim psom i njegovom pripitomljavaju, odiseju dječaka u potrazi za majkom, starca u potrazi za prošlošću, aktivista pokreta otpora u potrazi za ljubavlju, mlade žene željne pustolovine i jednog njemačkog poručnika u potrazi za oprostom. Prevod je uradio: ameo02 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |