Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beautiful Girls (1996)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Beautiful Girls (1996)

Beautiful Girls

Beautiful Girls (1996)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Lijepe djevojke

Godina:

1996

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

112 min

Režija:

Ted Demme

Scenarij:

Scott Rosenberg

Glavne uloge:

Natalie Portman
  >  Marty
Mira Sorvino
  >  Sharon Cassidy
Uma Thurman
  >  Andera
David Arquette
  >  Bobby Conway
Matt Dillon
  >  Tommy 'Birdman' Rowland
Lauren Holly
  >  Darian Smalls
Timothy Hutton
  >  Willie Conway
Martha Plimpton
  >  Jan
Noah Emmerich
  >  Michael 'Mo' Morris
Annabeth Gish
  >  Tracy Stover
Max Perlich
  >  Kev
Michael Rapaport
  >  Paul Kirkwood
Rosie O'Donnell
  >  Gina Barrisano
Anne Bobby
  >  Sarah Morris
Richard Bright
  >  Dick Conway
Adam LeFevre
  >  Victor
Sam Robards
  >  Steve Rossmore
Pruitt Taylor Vince
  >  Stanley 'Stinky' Womack

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Beautiful Girls (1996)
    Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 11:33
Beautiful Girls
(Lepe devojke)

Žanr: komedija, drama, ljubavni
Zemlja: SAD
Režija: Ted Demme
Scenario: Scott Rosenberg
Uloge:
Timothy Hutton, Matt Dillon, Lauren Holly,
Noah Emmerich, Annabeth Gish, Rosie O'Donnell,
Max Perlich, Martha Plimpton, Natalie Portman,
Michael Rapaport, Mira Sorvino, Uma Thurman

Njujorški džez pijanista Vili Konvej vraća se u svoj rodni grad u Masačusetsu na okupljanje povodom godišnjice mature.
Neke prijatelje nije video od poslednjeg dana škole, a boravak u malom gradu mogao bi da mu pomogne jer se nalazi
na životnoj raskrsnici, kako lično, tako i profesionalno.

Jedina strast u životu mladog Vilija je klavir. Mogao bi po ceo dan samo da svira i da ne razmišlja o egzistencijalnim pitanjima.
Pritom, još uvek ne može da prelomi da li želi da oženi dugogodišnju devojku Trejsi.

Dolaskom u Masačusets sreće stare prijatelje i zajedno se prisećaju kako su najbolje dane života proveli upravo
u srednjoj školi. Niko od njih nije izgubio takmičarski duh, pa postaje sasvim neizvesno ko će posle toliko godina
osvojiti "najbolju" devojku ...

(Izvor: www.rts)

IMDB
TITLOVI

Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 12:26
Neprovaljeno remek djelo, meni jedan od posebno dragih filmova. Priča bez "prave" priče daje karaktere toliko bliske svima nama i situacije u kojima se (bolno) možemo prepoznati. Maestralna vinjeta prerano preminulog režisera. Čekam da padne snijeg, približe se blagdani i pogledam ga još jednom. Topla preporuka.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 19:24
Ovo se mora gledati. Sjećam se da mi je taj VHS davno nekad parao oči u videoteci ,a nikad se nisam odvažio da ga pogledam, zato sada ide na download...

P.S. Svaku Bojinu preporuku obavezno uzimam u razmatranje. Wink

Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
A2D2 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Lonesome Cowboy

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj A2D2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 18:36
Fantastičan film.Sinoć ga odgledao pred spavanac.Joj koliko su samo likovi životni i kako se lako  poistovjetiti sa njima ,posebno što sam i sam u takvim godinama.Mali filmić velike duše će vas  vratiti u nostalgiju.Možda vam i udijeli koristan savjet ,kako se izboriti sa samim sobom.
Volim filmove u kojima se radnja odvija u malim mjestima, kao što reče kolega Fokan za blagdane idealno štivo.

Ažurirao A2D2 - 06.Prosinac/Dec.2011 u 18:44
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
Na vrh
VBojana View Drop Down
Translator
Translator
Skvoglavica

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VBojana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 18:41
Jedan od mojih omiljenih filmova. Složila bih se i s Fokanom i s kolegom A2D2. Smile
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 18:53
Eto gledam ga i ja večeras,nagovorili ste me LOL LOL LOL

Na vrh
Fokan View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fokan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 21:13
Originalno postovano od strane Rea Rea piše:

Eto gledam ga i ja večeras,nagovorili ste me LOL LOL LOL
Zavidim ti, sjećam se kada sam ga ja prvi puta gledao. Ne zaboravi podijeliti svoje iskustvo gledanja sa nama.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 22:00
Meni voljen film iz devedesetih. 
Palanački mentalitet, prijateljstvo u maloj sredini gde su ljudi povezani ipak nešto drugačije, ionako volim američke provincije na filmu, ovde uz plejadu meni vrlo dragih glumaca, u lepom, zimskom ruhu. Svojevremeno mi je bio svojevrsni "praznični film" (iako to nije sam po sebi), od one vrste gde se tokom (ili posle) gledanja osećam dobro. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.