| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Beautiful Girls (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Beautiful Girls (1996)Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 11:33 |
|
Beautiful Girls (Lepe devojke) ![]() Žanr: komedija, drama, ljubavni Zemlja: SAD Režija: Ted Demme Scenario: Scott Rosenberg Uloge: Timothy Hutton, Matt Dillon, Lauren Holly, Noah Emmerich, Annabeth Gish, Rosie O'Donnell, Max Perlich, Martha Plimpton, Natalie Portman, Michael Rapaport, Mira Sorvino, Uma Thurman Njujorški džez pijanista Vili Konvej vraća se u svoj rodni grad u Masačusetsu na okupljanje povodom godišnjice mature. Neke prijatelje nije video od poslednjeg dana škole, a boravak u malom gradu mogao bi da mu pomogne jer se nalazi na životnoj raskrsnici, kako lično, tako i profesionalno. Jedina strast u životu mladog Vilija je klavir. Mogao bi po ceo dan samo da svira i da ne razmišlja o egzistencijalnim pitanjima. Pritom, još uvek ne može da prelomi da li želi da oženi dugogodišnju devojku Trejsi. Dolaskom u Masačusets sreće stare prijatelje i zajedno se prisećaju kako su najbolje dane života proveli upravo u srednjoj školi. Niko od njih nije izgubio takmičarski duh, pa postaje sasvim neizvesno ko će posle toliko godina osvojiti "najbolju" devojku ... (Izvor: www.rts) IMDB TITLOVI |
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 12:26 |
|
Neprovaljeno remek djelo, meni jedan od posebno dragih filmova. Priča bez "prave" priče daje karaktere toliko bliske svima nama i situacije u kojima se (bolno) možemo prepoznati. Maestralna vinjeta prerano preminulog režisera. Čekam da padne snijeg, približe se blagdani i pogledam ga još jednom. Topla preporuka.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2011 u 19:24 |
|
Ovo se mora gledati. Sjećam se da mi je taj VHS davno nekad parao oči u videoteci ,a nikad se nisam odvažio da ga pogledam, zato sada ide na download...
P.S. Svaku Bojinu preporuku obavezno uzimam u razmatranje. ![]() |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
A2D2
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Lonesome Cowboy Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Points: 4209 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 18:36 |
|
Fantastičan film.Sinoć ga odgledao pred spavanac.Joj koliko su samo likovi životni i kako se lako poistovjetiti sa njima ,posebno što sam i sam u takvim godinama.Mali filmić velike duše će vas vratiti u nostalgiju.Možda vam i udijeli koristan savjet ,kako se izboriti sa samim sobom.
Volim filmove u kojima se radnja odvija u malim mjestima, kao što reče kolega Fokan za blagdane idealno štivo. Ažurirao A2D2 - 06.Prosinac/Dec.2011 u 18:44 |
|
|
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.
|
|
![]() |
|
VBojana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Skvoglavica Pridružen: 01.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 7891 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 18:41 |
|
Jedan od mojih omiljenih filmova. Složila bih se i s Fokanom i s kolegom A2D2.
|
|
![]() |
|
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 18:53 |
|
Eto gledam ga i ja večeras,nagovorili ste me
|
|
|
|
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2011 u 21:13 |
Zavidim ti, sjećam se kada sam ga ja prvi puta gledao. Ne zaboravi podijeliti svoje iskustvo gledanja sa nama.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Studeni/Nov.2022 u 22:00 |
|
Meni voljen film iz devedesetih.
Palanački mentalitet, prijateljstvo u maloj sredini gde su ljudi povezani ipak nešto drugačije, ionako volim američke provincije na filmu, ovde uz plejadu meni vrlo dragih glumaca, u lepom, zimskom ruhu. Svojevremeno mi je bio svojevrsni "praznični film" (iako to nije sam po sebi), od one vrste gde se tokom (ili posle) gledanja osećam dobro.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |