| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Shark (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Shark (2015)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2015 u 13:47 |
|
One su najuspešnija grupa predatora u istoriji planete Zemlje. Nadživele su dinosauruse, preživele dva velika izumiranja vrsta i danas ih ima u svakakvim oblicima, svakoj veličini i love u svakom okeanu. Od grenlandskih ajkula koje žive pod arktičkim ledom do dugorepe ajkule epolete koja može da hoda na kopnu, ova emisija prati preko trideset vrsta. Takođe otkriva skrivenu stranu ajkula, koja se ogleda u njihovim složenim ritualima udvaranja, zamršenim društvenim životima i iznenađujućim načinima na koje uzgajaju svoje mladunce. Otkrijte lepotu ove zveri... PREVODE RADE: Atrahasis: Epizoda 1: Vrhunske grabljivice Epizoda2: Društveni život ajkula ASR: Epizoda 3: Suočavanje sa izumiranjem Ažurirao Atrahasis - 07.Kolovoz/Aug.2015 u 18:40 |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2015 u 00:10 |
|
Pošto idem sedam dana na odmor, a posle toga ima da spremam tri predmeta (zbog lenjosti
![]() ), zamolio bih nekog ko je voljan da odradi poslednju epizodu ovog mini serijala. Ja ću najkasnije do prekosutra završiti drugu epizodu, a onda se spremam za mali psihički odmor i početak konstantnog spremanja tri ispita.![]() ![]() Ako je neko zainteresovan neka napiše ovde...
![]() Ažurirao Atrahasis - 15.Srpanj/Jul.2015 u 00:10 |
|
|
|
![]() |
|
AsR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2015 u 14:04 |
|
Evo ja mogu prevesti treću epizodu. Biće mi drago uraditi to, serijal je odličan.
Pozz |
|
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/50d9522f-ae82-4124-8f8d-cab8e0cd76fc.jpg">[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/2eec6e13-b81a-4f1b-826e-b769fb84df23.gif">
|
|
![]() |
|
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2015 u 15:04 |
|
Hvala puno druže.
![]() Dopisaću te u temi.Serijal zaista jeste fenomenalan. P.S. Ja ću kasno predveče postaviti drugu...
Ažurirao Atrahasis - 15.Srpanj/Jul.2015 u 15:24 |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2015 u 17:34 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |