| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Secrets of the Universe Great Scientists in Their Own Words (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mircest
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Secrets of the Universe Great Scientists in Their Own Words (2014)Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2016 u 00:22 |
|
Tajne svemira - Slavni znanstvenici ![]() Žanr: dokumentarni Jezik: engleski Glavne uloge: Michael Pennington, Albert Einstein, Patricia Fara Trajanje: 1h Najpoznatiji fizičari 20. stoljeća odgovorni su za neka od najvažnijih znanstvenih otkrića u cijeloj ljudskoj povijesti. Promijenili su ljudsko poimanje stvari, od građe atoma do tajni svemira. Ovaj nevjerojatan dokumentarac pomoću snimki iz tog doba oživljuje ličnosti i otkrića fizičara čiji utjecaj oblikuje i današnji svijet. Otkrijte priče koje se kriju iza znanosti Alberta Einsteina, Richarda Feynmana i Stephena Hawkinga. Izvor: mojtv.hr |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51190 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2016 u 11:03 |
|
Ovo je nešto za mene
![]() Skinula sam emisiju koja sadrži titl, očekujte prevod ![]() |
|
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51190 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2016 u 16:27 |
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2016 u 23:30 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |