| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Origins of Us (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
rambo975
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Mate'vac Status: Offline Points: 1247 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Origins of Us (2011)Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2015 u 15:51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Žanr: dokumentarna Jezik: engleski Narator: Alice Roberts ![]() Oblik lica, hodanje na dve noge, način na koji posmatramo svet: da li nas to čini onim što jesmo? Svaka pojedinačna ljudska priča vodi nas milione godina unazad, do drevnih afričkih ravnica. Odgovori na pitanja šta nas čini ljudima leže zakopani u zemlji, među fosilima i drugim ostacima naših predaka, ali ima ih i duboko u našim telima, u kostima, mišićima, koži, genima. ![]() ![]() ![]() Epizode 1. Bones 2. Guts 3. Brains ![]() ![]() ![]() Ažurirao rambo975 - 27.Travanj/Apr.2015 u 22:12 |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2015 u 19:29 |
|
Zahvaljujem kolegama Rambu975 i Nevermintz
na odličnim prevodima i divnoj saradnji ![]() Ukoliko vam se dopala serija o našem poreklu, na ovu temu možete još pogledati: BBC Horizon Did Cooking Make Us HumanBBC Horizon What Makes us Human |
|
![]() |
|
rambo975
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Mate'vac Status: Offline Points: 1247 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2015 u 14:56 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2015 u 13:56 |
|
Clanovima LjubicaSP, Rambo975 i Nevermintz hvala za prevode ![]() LjubicaSP hvala i za preporuke , mozda imas jos koju? ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Travanj/Apr.2015 u 15:48 |
|
Imam, sledi serija Human universe koja se prirodno nadovezuje na Origins of us
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |