| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Earthflight (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mircest
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Earthflight (2011)Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2015 u 20:18 |
|
Pogled iz visine ![]() Žanr: dokumentarni Jezik: engleski Režiser: John Downer Narator: David Tennant Trajanje: 6 epizoda x 55 min Impresivna i čudesna BBC-jeva serija, snimana više od tri godine, kombinira vrhunsku tehnologiju, sofisticirane snimateljske tehnike i čudesne slike iz zraka prikazujući svijet iz zadivljujuće nove perspektive. Pripremite se na nevjerojatno putovanje s pticama, dok lebdite preko kontinenata, svjedočite veličanstvenim seobama životinja i velikim svjetskim čudima što se rastvaraju pod vama, dok se obrušavate i sudjelujete u kopnenim i morskim dramama životinjskoga svijeta u kojima se odlučuje o životu i smrti. Svaka epizoda istražuje jedan kontinent gledan ptičjim očima, te donosi dramatičnu priču o životu kroz godišnja doba. Vaš vodič kroz Južnu Ameriku, kondor, otkriva životinjska čuda planinskoga lanca Ande, a are pak ispod istražuju prašumu. Druge epizode pokazuju čudesne krajolike Afrike, Europe, Azije i Australije gledane očima ždrala, bjelolice guske, lastavice i plamenca. I naposljetku, šesta epizoda odlazi iza pozornice otkrivajući kako je ova uzbudljiva serija snimana. Izvor: port.hr Prevod uradila: LjubicaSP ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2015 u 20:51 |
|
Gledanje ove serije je bio cisti uzitak, Ljubice hvala sto si nam to omogucila. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |