| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Building the ancient city Athens and Rome (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(2)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Building the ancient city Athens and Rome (2015)Objavljeno: 12.Veljaca/Feb.2016 u 14:32 |
|
NASTANAK ANTIČKOG GRADA: ATINA i RIM BUILDING THE ANCIENT CITY: ATHENS AND ROME ![]() U ovoj seriji nas profesor Endrju Valas-Hadril vodi na putovanje po divnim mestima Grčke i Italije, da saznamo kako se pre dve i po hiljade godina u Atini rodila ideja da gradom upravljaju njegovi slobodni građani. Tako je nastala demokratija, a iz nje se razvila politika. Upoznaćemo ljude koji antičku Atinu i danas vide kao model savremenog upravljanja gradom. Otkrićemo kako su Grci stvorili prvu vladu i napisali prvi ustav, koji je odredio prava atinskih građana, gotovo dve hiljade godina pre engleske Magna Karte Libertatum. Druga epizoda nas vodi u Rim, gde ćemo saznati da je prvi milionski grad starog sveta zadivljujuće funkcionisao i bez struje, modernih tehnologija i savremenog transporta. Izvor: Mojtv.hr Ovu dvodelnu dokumentarnu seriju nam prevodi LJUBICASP. Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 15.Veljaca/Feb.2016 u 20:14 |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2016 u 20:15 |
|
Preveden i drugi deo ove dokumentarne serije. Hvala LjubiciSP na prevode.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2016 u 23:07 |
|
Postajem prava ovisnica o dokumentarcima ![]() LjubicaSP hvala za prevode ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |