| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Batoru Rowaiaru Aka Battle Royale (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Batoru Rowaiaru Aka Battle Royale (2000)Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2014 u 23:08 |
|
Batoru rowaiaru (2000) * Battle Royale * ![]() ![]() Režija: Kinji Fukasaku Scenarij: Koushun Takami, Kenta Fukasaku Žanr: Drama, Triler Jezik: Japanski Država: Japanski Trajanje: 114 min Uloge: Tatsuya Fujiwara ... Shuya Nanahara - otoko 15-ban Aki Maeda ... Noriko Nakagawa - onna 15-ban Tarô Yamamoto ... Shôgo Kawada - otoko 5-ban Takeshi Kitano ... Kitano-sensei (as Bito Takeshi) Chiaki Kuriyama ... Takako Chigusa - onna 13-ban Na početku 21 vijeka japansko gospodarstvo je u rasulu, nezaposlenost je sve veća, a učenici u školama bojkotiraju nastavu i odaju se kriminalu. Stariji se boje mladih i gube vjeru u njih, te zato japanska vlada donosi akt Battle Royal, odnosno Milenijsku Edukacijsku Reformu. Po programu svake godine se odabire jedan razred koji se šalje na pusti otok gdje se učenici u naredna tri dana moraju međusobno pobiti kako bi ostao samo jedan preživjeli. Svatko je obružan svojim svojstvenim oružjem, hranom i eksplozivnom elektronskom ogrlicom koja se nalazi oko vrata učenika. Ako učenici ne budu radili po pravilima ogrlice će same eksplodirati nakon postavljenog roka od tri dana. U smrtonosnoj igri nema mjesta prijateljstvu, simpatijama, kad se nađu sami na otoku, krvoproliće dojučerašnjih razrednih prijatelja iz devetoga razreda može započeti. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |