| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Baryshnya-krestyanka Aka Lady Into Lassie (1995) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
tplc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2010 Lokacija: Despotovac Status: Offline Points: 981 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Baryshnya-krestyanka Aka Lady Into Lassie (1995)Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2016 u 23:00 |
|
Gospođica seljanka Барышня-крестьянка Baryshnya-krestyanka Lady Into Lassie Zemlja: Rusija Jezik: Ruski Godina: 1995 Žanr: Melodrama Scenario: Aleksandar Puškin, Aleksandar Žitinski, Aleksej Saharov Režija: Aleksej Saharov Glavne uloge: Jelena Korikova Dmitrij Ščerbina Leonid Kuravljov Vasilij Lanovoj Katarina Rednikova Sadržaj: Na susedno imanje dolazi mladi gospodin. Liza želi da se upozna s njim, ali njihovi očevi ne razgovaraju i odavno samo vređaju jedan drugog. Devojka se, saznavši da mladi gospodin voli ujutru da šeta šumom i lovi, preoblači u seljačko odelo i sa korpom u ruci kreće da bere pečurke... Prevod radi: tplc
|
|
|
Qui nunquam male, nunquam bene agit.
|
|
![]() |
|
tplc
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Pridružen: 27.Svibanj/May.2010 Lokacija: Despotovac Status: Offline Points: 981 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Prosinac/Dec.2016 u 18:00 |
|
Qui nunquam male, nunquam bene agit.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2016 u 00:16 |
|
tplc hvala za prevod ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |