| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 764765766767768 1638> |
| Korisnik | |
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 19:22 |
|
Stiže jedna brza kadica
![]() |
|
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 20:37 |
|
aaa joooj aaaaaahagfsaustaaha! bre!
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 20:46 |
Dečko, jesi li dobro? ![]() ![]() ![]() Dobro veče, dragi moji. |
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 20:56 |
|
ne znam sta mi bi,kako udjoh u kavanu nesto me udari uglavu hahahaha, 'bro vece!
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2010 u 21:17 |
|
Kako si mi, tamburaš? Šta piješ?
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 00:09 |
|
evo nesto nem pojma ni sam,svi se raduju po gradu a nesto mi se ne mili da idem napolje...zima! zato dodjoh da uzivam u kavani....daj jedno crno ako moze...a ti?
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 00:09 |
|
oprostite za bold,slucajno hehehe
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 00:15 |
|
Ma no frks, ovo je kavana....može bold...može i caps, ali ne previše...može i muzika
![]() e pa, dragi moji, srećan vam Božić, post je završen možemo da počnemo, garnitura je tu![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 00:37 |
|
a tako dakle .....oho! i sve za mene ovo,jel? evo onda glazbe malo,hvala pa takodje! |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:08 |
|
Pa, ne preteruj, ima tu dovoljno za dvoje
![]() ![]() ![]() Btw, muzika odlična....može još ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:42 |
|
oho! krenulo nas,sluzi se
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 01:45 |
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 02:00 |
|
uh......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala, puno...posle ovako lepe muzike, odoh u krevet sa osmehom ![]() Evo, ako ostaješ još, izvoli...samo posle molim te složi čaše u sudoperu, Gazda se u poslednje vreme stalno žali da ga svako jutro dočeka nered ![]() ![]() i od mene |
|
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 02:30 |
|
Lepo spavaj i nemoj da sanjaš prevode...
|
|
|
|
![]() |
|
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 03:11 |
|
hahahaha....potrudicu se...uzdravlje i laku noc!
|
|
![]() |
|
MarkoZmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Kafana Staff Pridružen: 18.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3156 |
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 04:17 |
|
bila ludnica veceras
|
|
|
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
|
![]() |
|
MarkoZmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Kafana Staff Pridružen: 18.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 3156 |
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 04:19 |
|
|
|
|
"Postoji izvesna sumnja da sam te umislio takvu,da zapravo nikad nisi bila ni nalik ženi po kojoj sam izvajao svoje ludosti."
|
|
![]() |
|
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 04:27 |
|
Hahahaha, extra Mare... neko je bio na "ponoćnoj liturgiji"...
|
|
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
|
![]() |
|
MarkoZmaj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 04:41 |
|
pa tamo smo krenuli ja i zetonja, sta ja mogu sto je diskoteka pored crkve odma
|
|
|
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 10:49 |
|
Dobro jutro, dragi moji.
Srećan božić, onima koji slave! Mare, dragi, vidim ja da je u tvom selu najzanimljivija ponoćna liturgija ![]()
Jao, dragi moj šefe, da sam znaš kakav sam san imala. Sanjam ti ja kao pošla negde (san ko san, nikad ne znaš ni gde ni što ideš). I taman da mi se razbistri gde idem kad spusti se magla, a iz magle neki baja sa zagonetnim osmehom (ne vidoh mu facu kako treba) počne da me vuče sa mog puta. I vuče i vuče i vuče, sve se nešto zagonetno smeška, ali ništa konkretno da mi kaže. Nekako se ja otrgnem i nekako u magli nađem onaj moj puteljak...krene da se magla diže, kad s druge strane neki drugi baja opet za ruku i krene da vuče na svoju stranu u maglu...i opet se jedva otrgoh, al' ne lezi vrađe, dođe i treći i dok me treći vukao pojavi se i četvrti. Ja na putiću jedan vuče na jednu stranu drugi na drugu...ruke mi isteglili. Utom ti se pojavi onaj sa početka sna...oštrim, zapovedačkim tonom reče nešto ovoj dvojici...oni me nevoljno pustiše, (ali nisu otišli, ostali uz mene, samo spustitli glavu, slušaju "zagonetnog" ali se ne miču)....Utom ti se pojavi još neki, stade iza mene i poče mi nešto šaptati u uvo...Osmehuje se zagonetni, ova dvojica pored mene mumlaju nešto u bradu, ovaj iza šapuće...mislila sam da će mi glava eksplodirati...nit' šta pošteno čujem nit ih išta razumem, ali okružili me ne mogu ni napred ni nazad....I taman sam se spremala da počnem da vičem na sav glas, kad odjednom izvadiše svi po jedan cvet, nasmejaše se, poljubiše me i nestadoše. Magla se podigla i taman da vidim gde sam se ja to uputila probudih se.... Pa mi ti sad reci jesam li se naspavala i još bitnije, je li taj san dobar ili loš ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 764765766767768 1638> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |