| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 843844845846847 1638> |
| Korisnik | |||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:13 |
||
|
E drage moje i dragi moji,vreme je i da častim.4000 postova je mala stvar,ali ipak treba da se proslavi.
Za svakog po nešto!!! Za dragu Bojanu,ali samo za nju ![]() i za nekog ovi razbijači ![]() ![]() ![]() ![]() i jopet pivo na kraju ![]() |
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:26 |
||
|
Pozdrav, Crvena...šolja ti je odlična
skroz tvoja
A bio je cool tip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala za vince, dragi moj nespamru, ali šta će meni ovo
i ovo ![]()
Ne bih da ispadnem nezahvalna, ali moram da pitam ![]() ![]() ![]() |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:30 |
||
|
Pa dobro draga moja,pa misli se na vino,ne na ceo niz dole,ali dobro,što da ne.šta bi vam falilo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pa kad popijete sve to,nećete znati ko je ko,tako da ne vidim u čemu je problem ![]()
|
|||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:33 |
||
|
Dragi moj, ovo je kaVana, ovde te niko ne pita šta si mislio...moraš biti veooooma precizan inače si nadrljao
No, kad si me tako lepo počastio, evo biću široke ruke ![]() ![]() i sve ispod vina prepustiti momcima. Da ne kažete posle da sam posesivna, sebična i da mi je samo novac i zarada na pameti....Kad smo kod zarade, nespameru, hvala za sve one silne dijamante. Zaista si diiivan ![]() A kad misliš platiti zakup kaVane za ovu svoju proslavu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:35 |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:36 |
||
|
Triput ura za nespamer, da bog da svi taki bili i velki ... porasli
![]() Ime, ako ne znaš šta ćeš sa ta dva, pa seti se nekad imena svog... ![]()
|
|||
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:44 |
||
draga evo i tebi jedan ups pogrešan smajli,na ovo sam mislio.![]() ![]() ![]() Uvek bila i ostala partibrejker ![]() ![]() ![]() |
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:45 |
||
|
Podsećam se redovno kad mi šef tepa
al džaba kad to ne volim piti ![]() ![]()
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:49 |
||
Nemoj sad da otvorim anketu ko pravi najbolje žurke u kaVani ![]() ![]() ![]() Uostalom, pored zabave mora neko da misli i na jadnog Gazdu...vidiš da ceo dan čisti sneg ![]() ![]() bar da ga malo novca ugreje kad uđe unutra ![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:49 |
||
|
Ime, trebala si ti sinoć sa Acanom i mojom malenkošću na put....
Da si išla ovo bi ti sada bila pesma života (malo je prašnjava ploča u džu boksu, nadam se da neće preskakati) ![]() ![]() |
|||
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:52 |
||
|
bogami trebo bi gazda i taj Džu Box da očisti,jer preskače,nek se mane snega i nek sredi i ovo
![]() Nemoš tako u jevropu,sa prljavim pločama i Boxom ![]()
|
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:57 |
||
|
Ej, nespameru, ne moš' tako o našem Gazdi.....Mislim, jeste da mu njegov drugar
pomaže sa snegom ali moja drugarica, Dugijeva lepša polovina, je tu ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:58 |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:00 |
||
evo joj ![]() ![]() ![]() ![]() pa nek čisti perje,a mogao bi i gazda malo da joj pomogne,kad se vrati sa snega ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
- Armin van Buuren |
|||
![]() |
|||
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 16:28 |
||
|
svaka cast disko dzokej laveru!
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 18:10 |
||
|
Čoveče, šta jedan izlazak u grad uradi od čoveka.
I sa Gazdom se počeo kačiti A tako mu je lepo krenulo ovo spamovanje...skoro pa da postane bivši nespamer Sad kad Gazda preuzme stvari u svoje ruke, pitam se da li ćemo ga više uopšte viđati ovde![]() ![]() ![]() p.s. Ajs bejbe, vidiš li ti ovo. Ako niš' drugo, a ono je sigurno bolji provod u Novom Sadu nego u Ivanjici Od jagnjadi vukove pravi ![]() ![]()
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Čovek sa "Raskršća" Pridružen: 12.Prosinac/Dec.2009 Lokacija: Crossroads Status: Offline Points: 1407 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 19:03 |
||
|
ali u Novom Sadu ima gradski prevoz |
|||
![]() |
|||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 22:07 |
||
|
I tako ja po treći put pokušavam da napišem pozdravni post,ali mi nešto nije išlo od ruke...prvi put me je IE zeznuo,zatim mi je jope malo začukao net ,nadam se da je ipak treća sreća...
Elem(biomelem)pozdrav za moju spam i forum ekipu...vrnuh se,malo napunih baK,ovaj baterije,pa se vrnuh u nove radne pobede...
I tako je prošlo 3 dana,"malo"snega i puno uživanja...
Želela bih da Vam malo dočaram kako je to izgledalo...
mislili smo da možda i nećemo stići do cilja(kućice)kada smo skrenuli sa puta...
Usput je okolina izgledala ovako...
kako smo stigli do kuće,trebalo je probiti se pjeHe do nje,kroz nekih 30-tak cm snega,samim tim malo mi je i tetiva stradala,pa me sad bolucka noga
malo slikanja okoline i pogleda ka u većini slučajeva smorenog komšiluka koji sad i nije bio tu...
i juče ujutru je bio prelep dan...uh da je takva zima na planini svaki dan,sigurno bih se preselila tamo...
i malo prelepog plavog vedrog neba,nadam se da je kontrola leta dobro obučena da je dobro navela ovaj aviočić...
samim tim kada sam dolazila i odlazila mahala sam našem alfici dragom...mada sam mu bila daleko da bi me video,ali mora da je on to osetio
dragi moj nije bilo nikakve kamerice gde da se okrenem da ti mahnem...
Toliko od mene za sad i nadam se da dok budem kliknula na send da me neće nešto omesti i da će moja poruka ipak osvanuti na forumu...
Ljubim vas sve i nadam se da sam vam malo prenela utiske kako mi je bilo,a dok mi brat ne donese aparat ima nekih simpa slikica koliko se sećam i kod njega...
|
|||
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
|||
![]() |
|||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 22:24 |
||
|
Osetio, osetio... |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
jecaDJ
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Dj Sexyglasić Pridružen: 29.Rujan/Sep.2008 Lokacija: Zemun Status: Offline Points: 11583 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 22:26 |
||
|
|||
|
♥ Ljudi kojima je suđeno da budu zajedno, uvek se nađu na kraju!♥
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 22:49 |
||
|
Vas dvoje sklonite se u vaš seMpare i navucite zavesu, ovo je ipak pristojan lokal....bar do ponoći
...ima ovde žednih koji bi da piju ![]() ![]() Ajmo, gosti...goooostiiiiiii....de ste se sakriliiiii....juuuhuuuu ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
JDs Revenge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2010 u 00:18 |
||
|
khm...a ima i dec Boga mi pice jel moze? |
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <1 843844845846847 1638> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |