| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 842843844845846 1638> |
| Korisnik | ||||
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 03:36 |
|||
|
Znam kako ti je... a zamisli da je subota
![]() ![]() ![]() |
||||
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
||||
![]() |
||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 06:55 |
|||
|
Pa, da. Morali su da odu da se isprazne...Da ste ih ljudi samo videli kako su bili fini u prisustvu komandosa. Ma samo što nisu pre svake rečenice salutirali i počinjali sa "gđo veco, dozvolite da se obratim"
![]() No,da mi započnemo naš dan. Dobro jutro, forume ![]() ![]() Ažurirao bojanadj - 10.Veljaca/Feb.2010 u 06:56 |
||||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||||
![]() |
||||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72061 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 10:16 |
|||
|
Dobar dan. Ako me netko traži, čistim snijeg.
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
![]() |
||||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 10:22 |
|||
|
Vidim nema Ire, mora da čisti sneg...
![]() A Boji hvala za presjatku sličicu mačkića. ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 10:39 |
|||
|
Pozdrav, momci.
Gazda, for u Sorry, jednostavno ne mogu da odolim ![]() Izvoli, napravi pauzu ![]() Šefe, ![]() for ju olvejz end evriting ![]() (ups, ukrala sam jedno parče ) |
||||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
||||
![]() |
||||
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 11:01 |
|||
|
Dobro jutro ekipa. Jebena noć boga mi. Sve sanjam neke ale i vrane... i svi me nešto jure... i bio je tu jedan izuzetno ružan čovek, tražio da potpišem nešto i ja potpisao... pa se sad osećam nekako bezdušno... Evo malo muzike (od jutros sam nešto u ovom fazonu) |
||||
|
|
||||
![]() |
||||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 11:39 |
|||
|
Doooooooooooooobar dan svi dobrim ljudima na palneti titlovi.com
Samo da kažem da smo se vratili živi i zdravi,sa onog kaktusa i što je najbitinije,neizbodeni ![]() E sad da li smo mi šta uboli...................mislite o tome ![]() ![]() ![]() Može li jedan Nes |
||||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||||
![]() |
||||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 11:42 |
|||
|
Izgleda da je zarazno ovo za snove. Mene neki pijanac progaja već danima...
![]() A ti Bojo si opasna ... prvo mi daš Pepsi, pa mi mazneš parče torte... ![]() Ali dobro, drug si mi , pa ti dozvoljavam.. ustvari, uzmi još neko parče, slobodno... |
||||
|
||||
![]() |
||||
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 4967 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 12:11 |
|||
|
Dobro jutro. Stop. Kaktus. Dobar. Stop. Komandos. Preživeli. Stop. Boja. Istrpela nas. Stop. Kafa Može
. Stop.
|
||||
|
In my body, where the shame gland SHOULD be, there's a second AWESOME gland. True Story
|
||||
![]() |
||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 12:42 |
|||
|
Jao, puna kaVana momaka...čekajte da se malo doteram
![]() ![]() ![]() Ajmo redom, Za Čudo ![]() Za nespamera, ![]() Za imence, Nego vas dvojica, da vas nešto priupitam. Što bwe ne znate granicu? Celo jutro sam zatrpana pozivima devojaka slomljenog srca koje traže ljubavne ili bar isceliteljske napitke. Pa, mislim, momci, ajde 1-2 srca da slomijete, ali pola grada.....pa ima da kuvam i kuvam naredna tri dana. Strašno, ovde niko ne misli na mene ![]()
Koji šamar ....još mi bridi leva strana lica ![]() |
||||
|
|
||||
![]() |
||||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 12:50 |
|||
|
Da bre vas dvojica,sta koji tuki radite,po gradu.stop
![]() Vama dvojici ups. pa to smo nas dvojica,ne treba dati alkohol u ruke ![]() Tekila,vino,amstel,tuborg i neko opet tuborg,a neko i kolu,a neko i parče pice,a neko i dva Stop ![]() Hvala draga na kavi i da platim za celu ekipu. ![]() P.S. reci komandosu,da mu je tekila odlična ![]() |
||||
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
||||
![]() |
||||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 12:57 |
|||
Ja to kao naš dragi ministra Mrkonjić, od mila... ![]() |
||||
|
||||
![]() |
||||
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 13:00 |
|||
|
Imence, nije to namerno, nemo' se ljutiš na nas dva.
Mi samo pozitivne efekte ostavljamo kada u negativnoj strani noći prođemo gradom, a šta ćemo kad smo takvi (još kad su te devojke pijane, onda im nema spasa ![]() ![]() )Acane, one dve juče su popile više od nas, al' mi smo barem zatvorili kafanu
|
||||
|
|
||||
![]() |
||||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 13:21 |
|||
fala baš,možda i onaj konobar hteo da nas siluje,kad nas je zaključ,e kako nije konobarica bila,pa da nas je ona zaključala ![]() ![]() ![]() ![]() .Bilo bi udri me do zore,a od zore me tuci ![]() Nešto nisam siguran,da su popile puno,kontam da su cedile ono pivo 2 sata,ali bitno je da su odjebale pola kavane,kurveštije jedne ![]() .Strašno,došle da zajebavaju ljude il su lezbejke ![]() A mi 2 konja....................................... smo i dalje konjiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() Ažurirao AcaN - 10.Veljaca/Feb.2010 u 13:22 |
||||
|
- Armin van Buuren |
||||
![]() |
||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 13:39 |
|||
|
Eto, tako je to kad pustiš decu u grad
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
||||
|
|
||||
![]() |
||||
slowrun
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 13:45 |
|||
Mislio sam na one 2 iz Marte ![]() A te 2, ma opušteno, novosađanke. A kontam da smo upali na neku proslavu mature (i to male ![]() ).Možda je bolje da pređemo u private deo, da ne kucamo više ovde ![]() |
||||
|
|
||||
![]() |
||||
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 13:47 |
|||
"Možda imam neoubičajenu komunikaciju za ovo vreme, pa se izvinjavam zbog gesta učinjenog iz ličnih simpatija”
Ažurirao darije - 10.Veljaca/Feb.2010 u 13:51 |
||||
|
||||
![]() |
||||
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 14:00 |
|||
ma nema šta da tajimo ![]() ![]() A te dve,misliš one 2 "trudnice od piva",pa te su nas ubile u alkoh lu.Mi ko pičkice tučemo malo pivo,a one po 2 točena od pol litre,pa vidi se po njima da vole pivo ![]() ![]() A ona što šmeka (u marti),ubi me sramota,došlo mi da je pitam "samo reci šta hoćeš da ti radim i želja će ti biti ispunjena" ![]() Ako je ono bila mala matura,onda su one dve bile učiteljice,je l´ tako ? ![]() ![]() |
||||
|
- Armin van Buuren |
||||
![]() |
||||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 14:16 |
|||
![]() ![]() ![]() Džaba....ne mogu da nastavim ![]() ![]() ![]() Šefe, ne igraš fer ![]() ![]() ![]() |
||||
|
|
||||
![]() |
||||
CrvenaBestija
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 20.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Sombor Status: Offline Points: 183 |
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2010 u 15:00 |
|||
|
Evo mene na jednu
za posle rucka! ![]() Nađoh i svoju šolju!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
|
a.k.a RedHead
http://ninastojanovic.tumblr.com/ |
||||
![]() |
||||
Odgovori
|
Stranica <1 842843844845846 1638> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |