| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bao Gio Cho Den Thang Muoi Aka When The Tenth Month Comes (1984) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bao Gio Cho Den Thang Muoi Aka When The Tenth Month Comes (1984)Objavljeno: 23.Svibanj/May.2015 u 18:51 |
|
Bao Gio Cho Den Thang Muoi Aka When The Tenth Month Comes (1984) ![]() ![]() Režija: Nhat Minh Dang Scenarij: Nhat Minh Dang Žanr: Drama Jezik: Vijetnamski Država: Vijetnam Trajanje: 95 min Uloge: Van Le Luu Viet Bao Dang Phu Cuong Lai Huu Muoi Nguyen Nezaboravni portret jedne žene koja se bori s osobnim gubitkom za vrijeme rata, prema mnogim domaćim i međunarodnim kritičarima to je najveći vijetnamski film ikad snimljen. U posljednjim danima rata, mlada udovica, Duyen, suočava se sa svakodnevnom borbom o brizi za mladog sina i bolesnog tasta, pred kojima krije tajnu da je njen muž poginuo u ratu. Opterećena tajnom Duyen se sprijatelji sa seoskim učiteljem Zhangom s kojim se dogovori da on krivotvori pisma njenog muža stvarajući privid da je još živ. Kako se njihovo prijateljstvo produbljuje, Duyen je sve teže održati svoju šaradu. Prevod je uradio: iwasateenagewerewolf TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |