| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bande de filles Aka Girlhood (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bande de filles Aka Girlhood (2014)Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2016 u 00:27 |
|
Bande de filles (2014) Aka Girlhood ![]() Režija: Céline Sciamma Scenarij: Céline Sciamma Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 113 min Karidja Touré ... Marieme, alias Vic Assa Sylla ... Lady Lindsay Karamoh ... Adiatou Mariétou Touré ... Fily Idrissa Diabaté ... Ismaël Simina Soumaré ... Bébé Dielika Coulibaly ... Monica Cyril Mendy ... Djibril Marieme je plaha šestnajstogodišnjakinja koja živi v predgrađu Pariza. U školi joj ne ide dobro, kod kuće je terorizira stariji brat i u društvu vladaju muški zakoni. Kada upozna tri djevojke iz susjedstva, Marieme započinje novi život, promjeni ime, stil oblačenja i ostavlja školu kako bi je prihvatili u bandi, nadajući se da će konačno naći slobodu i preuzeti nadzor nad svojim životom. Prevod je uradio: ivannis |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |