| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bahubali: The Beginning Aka Baahubali: The Beginning (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bahubali: The Beginning Aka Baahubali: The Beginning (2015)Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2015 u 07:33 |
![]() Bahubali: The Beginning Aka Baahubali: The Beginning (2015) Bahubali: Početak ![]() Žanr: Akcija, Avantura, Istorijski, Ratni Režija: S.S. Rajamouli Scenario: Vijayendra Prasad, S.S. Rajamouli, C.H. Vijay Kumar, Ajay Kumar, Madhan Karky, Manoj Muntashir Trajanje: 159 min Jezik: Telugu, Tamil, Hindi Prabhas ... Bahubali / Šiva Rana Daggubati ... Balal Dev Anushka Shetty ... Devasena Tamannaah Bhatia ... Avantika Ramya Krishnan ... Šivagami Bahubali: Početak je prva od dve priče o dva brata - Bahubalija i Balal Deva koja su se našla u sukobu oko prestola kraljevstva Mahišmati. Kad Sanga i njen suprug, deo plemena koje živi u okolini kraljevstva Mahišmati, spasu novorođenče od davljenja, ne znaju ništa o njegovoj prošlosti niti kakva ga budućnost čeka. Izrasta u čoveka slobodnog duha po imenu Šiva koji želi da istražuje planine. U procesu saznaje istinu o svojim korenima, shvata svrhu svog života i sukobljava se sa Balal Devom, svojim stricem. Prevod je uradio: NikolaJe ![]() Ažurirao NikolaJe - 22.Listopad/Oct.2015 u 21:01 |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2015 u 20:58 |
|
Lična ocena 10+ Jedva čekam drugi deo!
Najbolje borbe koje sam video u indijskom filmu do sada. Ne promašuju se za metar. ![]() Ima raznih mudrovanja. Nisu kao belosvetska propaganda, već deluju ispravno i nadahnjujuće. ![]() Ona kočija kosilica je najjače oružje. ![]() Ažurirao NikolaJe - 23.Listopad/Oct.2015 u 14:58 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Listopad/Oct.2015 u 21:45 |
|
Hvala NikolaJe |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
prevodilac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Listopad/Oct.2015 u 21:38 |
|
Pogledali film žena (već kuka za drugim delom) i ja malopre. Utisci: neočekivano dobar film iako bi teško prošao kroz naše bioskope. Mora da se gleda potpuno drugim očima i to tako, da zaboravite na sve zapadne filmove i bez predrasuda se pustite u indijsku epsku fantastiku. Ima tu svega, i Dine i Gospodara prstena i Pritajeni tigar i skriveni zmaj i Aleksandra i Exodusa i Mosija, da ne nabrajam dalje. Mnogo toga ali na istočnjački način i sa velikim neobičnim efektima(buzdovan na izvlačenje). Preporuka: obavezno skinuti HD verziju od bar 5-6 gb. Ja sam skinuo od 9gb. Nemojte se obeshrabriti kada počne pevanje, ako ga ne volite, skuvajte čaj sa rumom i nastavite da uživate u filmu.
Hvala kolegi na prevodu +10 Ažurirao prevodilac - 23.Listopad/Oct.2015 u 21:41 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2022 u 10:56 |
|
Ovako meni je jako cudan utisak ostavio, onako podeljen, ok znam na sta ciljaju, ovde su izmesali sve i svasta, ok hajde nije problem, ali neke ( dobro vise njih) `deonice` su mi jako smetale da sam rekao zasto ja ovo uopste gledam i bacile mi senku na ceo film, ta komika cesto pod znakom pitanja, taj stil moze da prodje nekoliko ali ne sto puta, hajde i to pevanje, igranje jeste njihov fazon, gledao sam i uzivo, ali treba lepo uklopiti ( nije jedini indijski film da mi je to smetalo, ali sa druge strane u nekim su to maestralno uradili da mi je prijalo) . Naravno svidele su mi se neke stvari, da ne nabrjam bili bi spoiler-i. Ko zna, mozda raspolozenje, mozda mi trenutno nije odgovarao, mozda jer sam pre njega gledao dva druga indijska filma Drishyam (2015. nije izvorni) i.... dakle totalno drugacije od datog , tako da nisam pozeleo da gledam drugi deo. RRR mi je sa druge strane bio dobar.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2022 u 12:25 |
|
To im je prvi mačić zato je takav, pomalo nabacan i razbacan. Tollywood se nakon njega specijalizirao za over the top fantasy masale koje se gledaju ko lude. RRR je samo primjer. Izvorni
Drishyam je iz Mollywooda, a oni su se specijalizirali za trilere. Na
žalost ako se ne varam, niti jedan od najboljih nije preveden. Neki
lošiji, ali i dalje gledljivi, koji su završili na netfliksu jesu. A Bollywood? Bezvezni rimejci i kopije, ko Hollywood. Zato ostali u zadnje vrijeme namjerno naprave odmah hindi dub tako da ovi više nemaju izgovor za rimejk.
![]() |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2022 u 13:58 |
Kad smo vec kod toga kako ti se svideo Memories , htedoh njega, ali ne mogu da ga nadjem , pa ga nisam gledao.Ima zanimljivo na YT ali nesto imam problem sa engleskim i ostalim prevodima, ili je falinka kod mene i kod videa. Ažurirao AlexDeLarge - 24.Listopad/Oct.2022 u 14:06 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2022 u 15:27 |
|
Traži "Malayalam 1080p esubs" verziju. Eng srt je unutra pa samo uključi. Evo to jedna random scena da vidiš: Neću niti jedan komentirati - dok se ne prevedu. A kako ih nisam nikad ni predlagao... Red je da bar ovaj kad si već zainteresiran i ti. Idem odmah. ![]()
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2022 u 16:31 |
Hvala , hocu i javljam. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |