| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bad Milo! (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bad Milo! (2013)Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2013 u 00:36 |
|
Bad Milo! (2013) ![]() IMDb Režija: Jacob Vaughan Scenarij: Jacob Vaughan, Benjamin Hayes Žanr: Komedija, Horor Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 85 min Ken Marino ... Duncan Gillian Jacobs ... Sarah Mary Kay Place ... Beatrice Claudia Choi ... Jillian Toby Huss ... Dr. Yeager Patrick Warburton ... Phil Erik Charles Nielsen ... Allistair Peter Stormare ... Highsmith Kumail Nanjiani ... Bobbi Steve Zissis ... Dr. Yip / Milo (voice) Jake Broder ... Bradley Duncan je prosječan momak, koji radi običan birokratski kancelarijski posao. Kada zbog stresa počinje osjećati jake bolove u trbuhu, život mu se zakomplicira. Spozna da u njemu živi malo zlo stvorenje Milo, koje se krvavo osvećuje svima koji ga zlostavljaju, a pri tome ono izlazi ni manje ni više nego iz Duncanove stražnjice. Možda bi se Ken i saživio s njim da Milo ne krene prijetiti jedinoj osobi koju Duncan voli, njegovoj ženi. Prevod je uradio kumek TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |