| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bad Ass 3: Bad Asses on the Bayou (2015) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bad Ass 3: Bad Asses on the Bayou (2015)Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2015 u 23:00 |
|
Bad Ass 3: Bad Asses on the Bayou (2015) ![]() ![]() Režija: Craig Moss Scenarij: Craig Moss Žanr: Akcija, Drama Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 85 min Uloge: Danny Trejo ... Frank Vega Danny Glover ... Bernie Pope John Amos ... Earl Loni Love ... Carmen Colby Arps ... Kyle Povratak ostarjelih, ali još uvijek opasnih frajera Franka Vege i Bernieja Popea. Potaknuti novim nevoljama, koje ovog puta uključuju otmicu njihovog prijatelja, Frank i Bernie su prisiljeni uzeti pravdu u svoje ruke. Njihova smiješna avantura započinje zapravo potpuno bezazleno prilikom odlaska u Louisianu na vjenčanje svoje prijateljice Carmen Gutierrez. Prevod je uradio: x200sx ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |