| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Babycall (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Babycall (2011)Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2011 u 17:12 |
Babycall (2011)Žanr: Triler Režija: Pål Sletaune Jezik: norveški, švedski Uloge: Noomi Rapace, Kristoffer Joner, Vetle Qvenild Werring Premijera: 7. oktobar 2011. godine Ana i njen osmogodišnji sin Anders podvrgnuti su programu zaštite svedoka nakon teškog odnosa sa Andersovim ocem. Useljavaju se u veliki kompleks stanova. Ana postaje previše zaštitnički nastrojena prema sinu i čak kupuje voki-toki kako bi pazila na njega. Uskoro, čudni zvuci počinju da se čuju iz drugih stanova, i Ana načuje nešto nalik ubistvu deteta. U međuvremenu, Andersov misteriozni novi prijatelj počinje da dolazi u posetu u čudne sate, tvrdeći da ima ključeve za sva vrata u zgradi... Zna li on nešto o ubistvu? I zašto je Andersov crtež umrljan krvlju? Da li je Anin sin u opasnosti? IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1595833/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2012 u 21:53 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |