| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Az én XX.Századom AKA My 20th Century (1989) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Az én XX.Századom AKA My 20th Century (1989)Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2013 u 17:06 |
|
Az én XX.Századom (1989) * My 20th Century * ![]() IMDb Režija: Ildikó Enyedi Scenarij: Ildikó Enyedi Žanr: Komedija, Drama Jezik: Mađarski Država: Mađarska, Zapadna Njemačka, Kuba Trajanje: 102 min Dorota Segda ... Dóra / Lili / Anya Oleg Yankovskiy ... Z Paulus Manker ... Weininger Ottó Péter Andorai ... Thomas Edison Gábor Máté ... K Gyula Kéry ... ékszerész Andrej Schwartz ... Segéd Sándor Téri ... Huszár Sándor Czvetkó ... Anarchista fiú Endre Koronczi ... Lift boy Ágnes Kovács ... Iker Eszter Kovács ... Iker U Budimpešti, u zoru 20-tog stoljeća, na veče kada je Edison predstavio sijalicu svijetu, rođene su blizankinje Dora i Lili. Zbog okolnosti majka ih je prisiljena dati na posvajanje u dvije različite obitelji. Nakon što im se izgubio trag i odrastajući razdvojeno, poslije mnogo godina ne znajući jedna za drugu, djevojke putuju u različitom odjeljicma Orient ekspresa. Jedna je postala hedonistička kurtizana, a druga anarhistična feministica. Režiserka Ildikó Enyedi nam predstavlja nadrealnu odiseju koja prati napredak ženskog identiteta kroz sve prisutnije tehnološko doba 20 tog stoljeća. Glumica Doroti Segda je odigrala sve tri uloge: ulogu majke, Dore i Lili. Film je snimljen pred sam kraj razdoblja komnunizma u Mađarkoj. NAGRADE: 1989: Cannes Film Festival Ildikó Enyedi, dobitnica nagrade Zlatna kamera Prevod je najavio Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2013 u 22:01 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2013 u 16:59 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |