| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Autant en emporte le vent (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Autant en emporte le vent (2003)Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 12:24 |
|
Autant en emporte le vent (2003) ![]() Muzika: Gerard Presgurvic Stihovi: Gerard Presgurvic Koreografija: Kamel Ouali Prema knjizi: 'Gone with the Wind' Margaret Mitchell Produkcija: Kamel Ouali 2006 Quebec Laura Presgurvic - Scarlett O'Hara Vincent Niclo - Rhett Butler Sophie Delmas - Belle Watling Arié Itah - Gérald O'Hara Sandra Léane - Mélanie Hamilton Dominique Magloire - Mama Cyril Niccolaï - Ashley Wilkes Joël O'Cangha - Le chef des esclaves 'Autant en emporte le vent' je francuski mjuzikl, baziran na knjizi 'Gone with the Wind' američke spisateljice Margaret Mitchell, koji su producirali Dove Attia i Albert Cohen. Premijera je bila 30. septembra 2003. godine u Parizu u 'Palais des Sports de Paris'. Nakon tri mjeseca svakodnevnog nastupanja u Parizu, mjuzikl je krenuo na turneju po ostalim velikim gradovima Francuske, Belgije i Švicarske. Zadnja predstava je bila u areni u Nîmesu 11. jula 2004 godine TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |