| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Au fond des bois aka Deep in the Woods (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Au fond des bois aka Deep in the Woods (2010)Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2015 u 20:05 |
|
Au fond des bois Aka Deep in the Woods (2010) ![]() ![]() Režija: Benoît Jacquot Scenarij: Julien Boivent, Marcela Iacub Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska, Njemačka Trajanje: 102 min Uloge: Isild Le Besco ... Joséphine Nahuel Pérez Biscayart ... Timothée Jérôme Kircher ... Capitaine Langlois Bernard Rouquette ... Docteur Hughes Mathieu Simonet ... Paul Priča o odnosu mlade Josephine s divljim čovjekom, smještena je u pažljivo ustrojen svijet Francuske 19. stoljeća i bazira se na istinitom događaju iz 1860-ih. Divlji čovjek pojavljuje se iz šume i baca čini na lijepu kći seoskog liječnika. Zajedno bježe u šumu i poniru u noćnu moru tjelesnog zadovoljstva pomiješanog s trenutcima nježnosti, nasilja i zlostavljanja, prije no što stigne iskupljenje i spas. Prevod je uradio: ivannis ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |