| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Atlas Shrugged: Part III Aka Atlas Shrugged: Who Is John Galt? (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Atlas Shrugged: Part III Aka Atlas Shrugged: Who Is John Galt? (2014)Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2015 u 21:43 |
|
Atlas Shrugged: Part III Aka Atlas Shrugged: Who Is John Galt? (2014) ![]() ![]() Režija: James Manera Scenarij: James Manera, Harmon Kaslow Žanr: Drama, Misterij, Naučna Fantastika Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 99 min Uloge: Kristoffer Polaha ... John Galt Laura Regan ... Dagny Taggart Peter Mackenzie ... Head of State Thompson Greg Germann ... James Taggart Larry Cedar ... Dr. Floyd Ferris Apokalipsa je sve bliže, ekonomija države propada, a kriminal i strah vladaju dok vlada nastavlja primjenjivati brutalnu silu protiv naroda. Ljudi tajanstveno nestaju i iza sebe ostavljaju tugu i očaj, no jedan čovjek ima rješenje, ali mu jedna žena stoji na putu. Prevod uradio Rocky75 Ažurirao mahoni - 13.Veljaca/Feb.2015 u 17:24 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2015 u 21:42 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |